Thursday, May 28, 2015

Starting new Norwegian oil company – E24

– Vi vil det være MENERS Behovia for plass til og med et nytt Norsk oljeselskap hovedkontor and Norge, sier til Ola Moe Bort Dagens Næringsliv.

tidligere olje- Den og Erik Haugane næringslivsleder energiministeren og er bak to BC fire Menn et nytt Norsk oljeselskap, Skriv warn.

NavNet selskapet er på Okea vil og Kontor and has Trondheim.

On to Anton Tronstad og andre er Knut Evensen. Begge har fra erfaring oljebransjen.

Samtlige putter Én million Kroner and selskapet inn, video and Ferd og er med å sluttføre in finansieringsavtale med et Internasjonalt investeringsselskap, Skriv warn.

I suitcase ago én og inn mellom to billions totalt Kroner.



* født and 1976.

* Bosatt and Trondheim.

* Direktor and Siva. Sa opp stilling torsdag 28/5.

* and nestled Senterpartiet fra 2011.

* Stortingsrepresentant 2005-2013.

* Olje- og energiminister 2011-2013 .

* Medlin and Trondheim bystyre 1995- 2007.

* agronomists, mellomfag statsvitenskap og historie.

(Kilde: Sp) (© NTB)

Små prosjekter

– Vi skal være et selskap we Forster fremst skal om GA and inn av de beste ikke utbygde prosjektene. Det er størrelser til på 50 100 Millioner fat, we til og ikke er nå ut bygget, sier til Erik Haugane DN.

Haugane har tidligere ledet Kjell Inge Rokko oljeselskap, Det norske oljeselskap, og jobbet and oljebransjen and har mange år.

Dette skal selskapet Klare ved å Finne “moderne, rimelige og praktiske løsninger.”

– Red Felt om snakker Verdier med på 50 milliard Kroner, og er spørsmålet hvorfor andre heller ikke det har sett and Økonomi. Etter Vår hypotese Tenko bransjen are high om er Felt store, av og mye kostnadene beholder. Wine Må Bryte den Kulturen, sier Haugane.

DN Bort Moe sier til dette var ikke tanker da hans and have olje- og var energiminister, MENERS og det er ikke noe habilitetsproblemer knyttet til at nå have starter Sitt eget oljeselskap.

Ansatte Bort Moe

Bort jobbet and Moe har det etter statlige investeringsselskapet Siva periods are oljeminister. They ønsket ikke på å fortsette Stortinget and 2013, men er fortsatt and nestled Senterpartiet. Fortsette med det vil have.

Det var daværende Siva-Leder Haugane Erik Moe til we hentet Bort Siva and 2013.

Mens Haugane seg fra TRAKKEN and Siva and lederstillingen December fjor, Annet dian Ford have orket å ikke på bruke Kreft in organisasjon we utviklet sec raskt ikke nok, det er nå Forster Bort Moe slutter and selskapet.

Lunkne oljetider

Det er ingen tvil at utfordringene om det Star and KO for rykende ferske oljeselskapet.

lav oljepris gjort in kvesset sparekniv har det enda skarpere Siste earrings. Kostnadsnivået sokkelen Steg med på på tre 50 Pros Arene FREM til 2013, we fikk oljeselskapene noe til å Holde langt strammere om pengepungen.

In Siste to Arene har om lag oljejobber forsvunnet and 15,000 Norge .

Det sales at oljeinvesteringene – den viktigste vekstimpulsen for Norsk Økonomi finanskrisen -faller rundt etter 15 år prose.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment