Tuesday, December 30, 2014

Both runways are open again at Oslo Airport – E24

Both runways are open again at Oslo Airport – E24

og Mellom klokken 15:00 and 16:00 tirsdag sto nyttårstrafikken Stampe på Gardermoen, we Folge BC nedkjølt reign. Er na flyplassen Operative for landing Bade og avgang lighthouse E24 opplyst.

– Na vi har begge rullebanene apnea og da kan vi trafikk normal. Men det vil bli etterslep literally ripped begge rullebanene Siste fra den har vært stengt. Det lish noe forsinkelser, sier til pressetalsmann Lasse Vangstein E24.

er temperature minus 10 grader, are less nedbøren faller reign. Dermed Frys is umiddelbart til det. Flyene er nå and Ferd med å å bli avviso for klar for avgang.

var det om NRK we Forster meldte Saken.

Fly innstilt

We are avgang utsatt titalls fly har det av Folge nedkjølte regnet, ifølge Avinors hjemmesider.

Air rute M3942 Brother Gardermoen Norway Fagernes til we skulle lettet klokken 16:00 er innstilt.

SAMME Det er med SAS SK469 rute. Flyet skulle has lettet 16:15 Kurs og Rettet word København.

SK3053 SAS med til we skulle Gothenburg Gatti 16:30 er også innstilt.

Passasjerene vil bli overført til Sene avganger.

– To fly Matteo SNU til København seen til på Gardermoen, og så vi forsøker ago avgårde of passasjerene vi har på nå Gardermoen. Hvordan og kommer av alle Når test Garde wine bringe klarhet healthy raskt we mulig, pressesjef and SAS Sverige, Henrik Edström, til E24.

– Vi vil få passasjerene alle på så seen snart We mulig.

Sto klar med kjemikalier

Oslo Lufthavn Satt øyeblikkelig and gang avising av og fly påførte rullebanene kjemikalier. Forster ble den ene rullebanen klargjort for landing, for den andre rullebanen ble for isfri avgang rundt klokken 16:00.

– Vi har veldig ofte twenty Norge SA wine at wine cake Tor begynner på ago in Visser rutine med å håndtere vinterscenarioer. Vi har klart mannskap kjøretøy og det med kjemikalier Når Treng. Wine kjører ut på rullebanen sprøyter kjemikalier we came for a Oke friksjonen. Det er Isen we anvil, og det er in litt av å Ekster versjon can jump. Når tak ing det ut målebiler wine trail we sjekker friksjonen og status. Når den Når you visst Niva wine trail fly ut sier Vangstein.

– Vi kan åpne Ford er så strong and bilene nærmest for regnet missing på Bakken. Wine visste det kom.

Veiene Østlandet på er også svært glatte, og har Flere biler allerede vært utsatt for ulykker. Langt er så det ikke om meldt alvorlige personskader.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment