Tuesday, September 6, 2016

- It has simply become much cheaper to buy housing – E24

– Hovedpoenget er er at det har rett og sletten Blitt mye å billige kjøpe bowling, sier sjefanalytiker Erik Bruce and Nordea Markets til E24 – kun ett dogna etter at det ble kjent at boligprisveksten and august var den sterkeste på ti år.

I forbindelse med at meglerhuset the FREM sine nyeste prognosis for Norsk og internasjonal økonomi, presenterte have det også Bruce Kaller “Hva jeg har råd til” -indeksen.

Denne er in fremstilling boligkostnader BC and BC Pros husholdningenes lønnsinntekter, inkluderer Effekt av lave rentekostnader, og viser at nordmenn and snitt har lave Fatt utgifter story til bowling – til Tross for prisoppgangen.

Bruce tillegger Altså Faktor we demographics og boligpolitikk langt mindre Vekta enn lånekostnadene.

– Folk Tenko enkelt . Setter seg ned og reign og Tenko “Kan jeg kjøpe in litt større bowling? Good kan jeg mer sentralt? Det jeg har råd til Ford inntekten min Oker kostnadene og ved å betjene LaNeta lava enn er var for Noen år siden. “

Saken fortsetter under bildet …

& lt; p & gt; Sjefanalytiker Erik Bruce and  Nordea Markets. & lt; / p & gt;

Sjefanalytiker Erik Bruce and Nordea Markets.

Venter lave Renter og videre vekst

Etter in årrekke med ekspansiv pengepolitikk, and bade ute og den store verden her hjemme, rentenivået er sett på et historisk svært lavt Nivå. I dagens prognosis Nordea fra det ligger at dette vil komme til å kunne vedvare and Flere år.

Bruce kollegene anslår at styringsrenten og vil være på Norge and marginale 0.50 Pros utgangen av ved Baden det inneværende earrings, 2017 og 2018.

Med dette we bakteppe be sjefanalytikeren in boligprisvekst på ytterligere IT Pros inn and neste år, for utviklingen så vil flate ut.

– begynner Da det nok med å vokse mer and Takt inntektene. Men fray and dag og videre fremover må vi nok vente ganske kraftig vekst måned for måned, slik at vi om et år er IT Pros over der vi er nå, bekrefter have.

Gårsdagens tallslipp Fr. EIENDOM Wears Norge på et 12 månedersvekst 9.1 Pros.

Villeta Risiko

Bruce Medgar at dette gjør sårbare bones.

– er ofte bekymringen knyttet Drevet av er til at oppgangen spekulasjon. Man har markedet at Tenko “TATT BC” og må SNU. Tror jeg ikke det. Det er at det er klart Risiko ved in lavrentepolitikken. Dette er imidlertid result in Villeta risk og et av det har gjort sentralbankene for få fart på å økonomiene, sier have.



Nordea har Regner på HVA we skjer Dersom rentene kommer opp tre Pros.

– Da er det plutselig veldig dyrt å kjøpe bowling and Norge , og vi vil få et boligmarkedet and fall. Men at du skal dette huske sentralbankene veto. Det er in BC grunnene til at jeg Tror det blir vanskelig å få opp rentene Baden Internasjonalt og and Norge for da vile formueprisene begynne å Falle, og det vil svekke veksten.

And you slikt scenario vil også ” Hva jeg har råd til “-indeksen krype tilbake normale Niva mere word.

– Når har man TATT folk vil sette seg ut renteeffekten kanskje ned og til at komme FREM man ikke til å by Lyster har så mye mer . Men vi må nok et godt stykke inn and neste år för det begynner å roe seg ned, sier Bruce.



No comments:

Post a Comment