Thursday, January 22, 2015

Møller Group may gigantbot – E24

Møller Group may gigantbot – E24

Saken oppdateres.

– For Dáger to Sidén fikk wine svært omfattende rapport på 66 sider. Vi har nå Satt lokale advokater til å oversette Dokumenta for bones, sier for konserninformasjon Direktor Paul Hegner and MøllerGruppen til VG.

Det er det har nå latviske konkurransetilsynet we ilagt den norske bilkjempen in gigantbot. Selskapets latviske importørselskap, Møller Auto Baltic, Fatt boat har på 5.1 Millioner euro less seks forhandlere ilagt Botero er på til Sammi Millioner 2.2 euro. MøllerGruppen eier of tre av seks forhandlerne.

MøllerGruppen avviso at det har skjedd ulovligheter.



Uakseptabelt

– For oss us I selskap I slike ulovligheter selvfølgelig uakseptabelt Helt, sier Paul Hegner.

Og Legg til

– Wine Vares advokater og og er spesialister sterkt uenige and konkurransetilsynets rules, og vi kan ikke Forster wine at det hele TATT Lighthouse Botero. Vares undersøkelser viser at det har vært uprofesjonell opptreden hos Noen av aktørene, men ikke noe we etter Vår meninges er med ulovligheter and Strid, sier Paul Hegner.

Paul Hegner Ifølge ble selskapet gjort kjent med undersøkelsene and Januar 2013 .

– Sidén den gang vi har med samarbeidet myndighetene and Latvia. Vi har vi kan bidratt så godt, sier have.



Prissamarbeid

Konkurransetilsynet MENERS ulovlighetene skjedde periods in 2007 and 2007 til 2011. Eide MøllerGruppen halvparten BC importørselskapet , men har Sidén TATT over hele eierskapet.

– From (Konkurransetilsynet) MENERS forhandlerne snakket Sammi og har informert hverandre sine planer om om tilbud og til kjøpt offentlige selskaper. Det er grazing, sier Hegner.

– Hva gjør nå dere?

– Wine bestrider I dette sterkt, og vi kommer til å ta dette and latviske domstolene. Vi er veldig uenig and konklusjonen, og vi Forster Hvordan man kan ikke til komme FREM slike Botero, sier Paul Hegner.



– Ute av proporsjoner

Saken oppsto etter at MøllerGruppen avsluttet samarbeidet in med på lokal forhandler grunn av det er selskapet MENERS gjentatte og alvorlige kontraktsbrudd. Denne forhandleren sendte deretter varsel påståtte ulovligheter om til myndighetene, ifølge MøllerGruppen.

– For oss er ulovlig konkurransesamarbeid fullstendig uakseptabelt. Derfor foretok wine and 2013 BC gjennomgang og styrking relevante routine uten å vente på og Konkurransetilsynets vurderinger konklusjoner. I tillegg forbedret wine and den den interne opplæringen baltiske delen organisasjonen BC, slik at Twigs medarbeidere skal ikke være and tvil om hvilken opptreden for forventer av dem, sier er Stein Håvelsrud we Direktor for selskapet virksomet and baltiske landene.

And pressemelding viser Håvelsrud til at egne undersøkelser har avslørt “uprofesjonell opptreden hos Noen av den aktuelle aktørene and periods.”

– Wine MENERS derfor Bade at konklusjonen er gal, og på den jump at størrelsen wine Helt ute av er er ilagt proporsjoner, sier Stein Håvelsrud

I MøllerGruppen in giant and bilbransjen driver Stort og med og Salg amount. And I baltiske landene selskapet Volkswagen-Importor, eier Møller og Latvia and Baltic tre Auto Volkswagen-Audi-forhandlere forhandlere og tone.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment