Thursday, August 13, 2015

Analyst believe oil prices could fall to $ 30 a barrel – E24

– In oljepris dollar fatet er på 30 mulig for 2016. Det er betydelig Risiko for Lave oljepris enn på 65 Vårt anslag dollar for fatet neste år, sier til Dagens Kjus Næringsliv.

Have at Legg til lav oljepris in så vil legge mørke Norge skyer over.

– In oljepris er på 30 dollar Helt katastrofalt for Norge. Wine ville ikke stengt ned eksisterende Produksjon, men det ikke Hadde kommet Flere investeringer, sier have.

Det er Kina valutasvekkelsen and we bidrar til denne utviklingen, MENERS Kjus. Han har nå tror Kina hurt us understands stimulere Økonomi, at det er snakk eller om å ta til you see in Steg på mer markedsdrevet Økonomi.

Onsdag kostet you fat nordsjøolje 49 rundt dollar. For ett år på 105 Sidén là oljeprisen fatet dollar.

Folger oljemarkedet and E24s aksjelive

Kjus alene er ikke om å være pessimistisk Tanke med på oljeprisen. OGSA SEBS råvareanalytiker Bjarne Schieldrop tror prisene kan bli lave fremover.

– Amerikansk skiferoljeproduksjon har holdt sec breeze til mye bedre enn Tross for oljepris lavas, OPEC-Produksjon og har har OKT kraftig gjennom earrings are GATT sa til Schieldrup E24 Start and BC uken.

Seb har sine oljeprisestimater revidering til og med ferske wind komme anslag til neste uke.

Sjeføkonom Elisabeth Holvik and Sparebank 1 Gruppen varsler OKT Risiko for bråbrems and Norsk Økonomi We Folge av den svake utviklingen and oljeprisen.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment