Wednesday, August 19, 2015

Oil Fund of China-unrest: – It creates uncertainty – E24

Oljefondet presenterte onsdag ferske cutting faults are viser at Fondet 0.9 milliard Pros eller 73 Kroner and green (115 milliards ukorrigert) and andre Kvartal.

er det første Gang Fondet har på tre år minus GATT, og det er fra første in kraftig reversering Kvartal, da Fondet leverte in rekordavkastning Pros eller på 5,3 milliard 401.

periods april til og med juni måned var det det faktisk kinesiske markedet we leverte avkastningen på den beste aksjesiden. Foul aksjeporteføljen Samlet sett med pros and Verdi 0.2, less than 9.2 kinesiske aksjene Steg hele Pros.

Dette skjedde til Kina Tross for at aksjemarked tapte rundt 30 Pros av verden på sin tre uker and juni. Etter denne kraftige korreksjonen lanserte kinesiske myndigheter in krisepakke størrelse med på det norske Oljefondet, for a unngå in ukontrollert aksjekollaps.

I tillegg har kinesiske myndigheter Siste dagene of GATT and intervenert valutamarkedet og inn, Forster ved å valutaen the yuan Falle and green for man deretter gikk inn for å styrke Kurs.

Den store and oppgangen aksjemarkedet and Kina kom and kjølvannet at kinesiske myndigheter av og har kuttet washed kuttet and kapitalkravene til bankene, we samtidig man og også liberaliserer aksje- finansmarkedene.

– Vi på dette med Folger Noyes, og det er high Annet like selvfølgelig uheldig uforutsigbarhet med. Det skaper usikkerhet. Men jeg er det noe man Må tror forvente Når man jobber med å åpne markedene, sier til Trond Grande E24 etter kvartalspresentasjonen onsdag.

I have nestled and Norges Bank Investment Management, We forvalter Oljefondet.

The også: Nektar nye Kina børsnoteringer

Holder Kurs

I kvartalsrapporten Brother Oljefondet beskrives situasjonen slik:

– Den strukturelle oppbremsingen and Kina and hovedsak Drevet av er in overgang bort fra den raske, kredittdrevne investeringsveksten. Situasjonen har forverret sec Det Siste halvåret, ettersom Baden kredittvekst og for industry Aktivitet har Foul raskere enn forventet, Skriv Fondet og Peker på at SELV om bedriftenes results har stabilisert sec har aksjemarkedet vært ustabilt og makrotallene har vært svake.

– Hvordan vurderer korreksjonen og vi har sett med den utviklingen stimuli og valutainngrep?

– Vi har på et langsiktig perspektiva investeringene and Kina. Jeg tror man Må be korreksjonen and juni på så vi basis at av og lang kraftig oppgang and fork. Når det gjelder det myndighetene Foret sec, så har ikke wine Annen innsikt enn det andre markedsaktører har, sier Trond Grande.

– Jeg tror vi kan forvente in humpete seen fremover, med rykk og Napp, etter hvert We myndighetene forsøker å åpne aksje-, rente- valutamarkedet og mer Legg til have.

Nestled at sier for Oljefondet of månedenes Siste ustabile utvikling Kina and har ikke til å Fatt dem Endre eller på investeringstempoet investeringsstrategien:

– Nei, det ikke har vi. Så vi driver in langsiktig oppbygging BC eksponeringen word Kina.

Styria Unna eiendomsmarkedet – foreløpig

I november er det we år Sidén Oljefondet gjorde sin første eiendomsinvestering.

– I kvartalet har eiendomsporteføljen kommet opp and over 200 milliards Kroner, og det er nå 100 mennesker we jobber med dette hos oss, healthy Yngve Slyngstad, Sjef and I are NBIM.

samtidig kom det skal åpne FREM at Oljefondet you eiendomskontor and Tokyo denne host for eiendomsmarkedet der på å kunne SATS. Kontoret and tillegg kommer til kontoret and Singapore are allerede OPPE og er gar.

Eiendomsatsingen and Asia betyr imidlertid at Kina er ikke med det første aktuelt, ifølge Trond Grande:

– we Sanna wine dag and was det, det er ikke aktuelt. Det er svært viktig for skal vi oss at eiendomsmarkedene INVESTE and har et godt system, bade og eiendomsrett for juridisk beskyttelse. Der er det andre marked are har tydeligere reguleringer, og we vi vil være tryggere and sier nestled til E24.

– GAR Fondet glipp BC mye potensiell avkastning ved å SATS på etablerte Marked are Singapore og Japan, fremfor yngre marked and Kina eller andre land and Sørøst-Asia?

– det vil tiden vise, men vi har lagt Vekta på risikoen wine was ved GA inn and markedet på disse nåværende tidspunkt.

Under Dagens presentasjon ville ikke noe if Oljefondets Ledelse spesifikt HVA om vi kan forvente av nye eiendomskjøp and tiden fremover, men det er klart at det skal fortsatt Invest milliardbeløp:

– Wine forventer fortsatt av å INVESTE rundt prose and Fondet EIENDOM årlig, noe we tilsvarer rundt 50 til 70 milliard. Så langt and wine omtrent år på det ligger nivået, sier Trond Grande.

– Hvor wine is vile nye investeringer, avhenger BC wine Hvor Finn interessante Objekt.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment