Wednesday, February 25, 2015

Cuts 760 million: Does not exclude that employees must go – E24

Cuts 760 million: Does not exclude that employees must go – E24

FORT Oljeprisstupet har det norske oljeselskap be useful at seg til å nødt Kutte kostnadene 100 med sine Millioner dollar, 760 eller Millioner Kroner, ar. Det norske og skal man tro-Sjef Karl Johnny Hersvik vile så det hele organisasjonen merke:

– Wine and aktivitetsprogram Kutter, wine and Kutter kostnader relatert til leverandører, optimaliserer logistikk wine, wine was bredt på hele Butikk, Hersvik sier til på E24 dagens kvartalspresentasjon.

– Vil innebære reduksjon av det leteaktivitet?

– Det er dian of tiltakene vi på be now.

– Vil bemanningsreduksjon bli aktuelt?

– Vi kan ikke utelukke bemanningsreduksjoner. Jeg har ikke til å gi Lyster Noen cut på dette Na da er for wine and tidlig prosessen det til å kommunisere.

er ikke så det norske veldig tunge på bemanning, and word on the sett opp andre Aktora and Sektor, and dag og sysselsetter rundt to 500 people.

Treng mere hang?

Selskapet, we eies 50 Pros BC-kontrollerte Røkke Aker, jobber også for a “Oke finansielle fleksibilitet sin.” Det vile dian Annet gjøre tilpasninger av med låneavtaler.



– Vi på be Flere ulike kapitalinstrumenter for å lage in optimal kapitalstruktur så kan få til we came. Men jeg vil ikke GÅ inn and detaljer mer på det. Vil komme tilbake til det det er Når klart, sier Hersvik.

På spørsmål Brother salted rundt finansiering feltutbygginger av og om det kan være aktuelt kapitalinnhenting med og / eller Salg av eiendeler Svara finansdirektør Alexander Krane folgende:

– Opptak gjeld ny av er det mest sannsynlige sporet. Kapitalinnhenting (emisjon journ.anm.) Og kan ikke er gjort for utelukkes and fremtiden. Men det vi tror lish in gjeldsløsning.

– I forholdt til eiendeler så kan jeg Salg av er fornøyd if vi har med den eiendelsbasen wine, Det norske-sier Sjef Karl Johnny Hersvik.



Nedskrivning Tyng

Det norske oljeselskap you fikk results for skatt på -197 Million Dollar fjerde Kvartal and fjor inntekter på av 346 Million Dollar.

I SAMME Kvartal and 2013 for skatt resultatet var på på inntekter BC -219 Million Dollar Million Dollar 43.

Selskapets result in varslet nettonedskrivninger Tyng av på 319 Million Dollar. Av det kommer are in konsekvens at selskapet gjorde in Delvin nedskrivning av av verden Teknisk goodwill and forbindelse oppkjøpet av med Marathon Oil Norge. Dette har ingen kontanteffekt.

driftsresultat Brutto, we ikke inneholder nedskrivningen, you Wears overskudd på 239 Million Dollar – opp fra -62 Million Dollar edges for.

På kort sikt så er på den første utfordringen obligasjonslånet DETNOR02 1.9 milliard Kroner. Krav om det har på Minster in egenkapitalandel 25 Pros innen fjerde Kvartal, mens den nåværende egenkapitalandelen and selskapet ligger på 15.5 Pros.

Her er in mulig løsning endret på lånebetingelsene ago.

Den mere langsiktige utfordringen lish finansieringen av Johan Sverdrup, right hand and fra år av å begynner gjøre investeringer for Alvor.

– Kunne ikke sign avtalen

presentasjonen gjorde På det også Hersvik Helt klart at selskapet Rett og ikke sletten kunne sign of avtalen med andre partnerne for Johan Sverdrup-feltet.

Stridstemaet and sto Hvor of the stor ulike aktørene has skulle BC Johan Sverdrup, etter at lisensene we Johan Sverdrup beast av er Slatter Sammi.

– Det er veldig viktig for meg å påpeke at denne ledelsen forpliktet er til å beskytte aksjonærenes Verdier. Derfor kunne vi ikke unitseringsavtalen sign.

Det Norsk utgangspunkt er at “ary” and OLJE lisensen 265 er mer enn verdt oljen and den andre lisensen store, Ford 501. Dette er den mere geografisk konsentrert, og dermed enklere å hente opp av Bakken.

Sidén partene klart har ikke å bli enige, det er nå Olje- opp og til å energidepartementet avgjøre den endelige fordelingen.

No comments:

Post a Comment