Wednesday, February 25, 2015

The Norwegian will cut 760 million this year – E24

The Norwegian will cut 760 million this year – E24

Selskapet tar sikte Kutte kostnadene med på å 100 Million Dollar and 2015 – 760 tilsvarende Millioner Kroner.

– Fallet and oljeprisene og det utfordrende makrobildet påvirker selskapet kill og vi på Arbeid . We will svar på dette, har vi igangsatt you kostnadseffektiviseringsprogram, in ambisjon med om å redusere kostnadene med mer enn 100 Million Dollar and 2015 sier administrerende Direktor Karl Johnny Hersvik.

It Det Norske-presentasjonen and aksjelive fra 15.08!

Fleksibilitet

Selskapet, we eies 50 Pros BC-kontrollerte Røkke Aker, også jobber for a sin Oke finansielle fleksibilitet. Det vile dian Annet gjøre tilpasninger av med låneavtaler.



– Vi har med dialog konstruktiver in Vares banker og Interessenten, føler og jeg på meg Sikkim at vi vil være and stand til å finansiere planlagte utbyggingsprosjekter Vares, sier Hersvik lives.

Sikre likviditet

Analytiker Kjetil Bakken and Carnegie MENERS at Det Norsk største utfordring of Arene neste er å sikre selskapets finansielle situasjon.

– For tre måneder Sidén healthy at the ønsket også å diversiere kapitalstrukturen and selskapet, så det er ikke noe nytt. Men came to be at egenkapitalen er nå på 15 Pros. Dermed er mere avhengige AV sikre finansiering og neste likviditet of Arene for Klare å betjene obligasjonslånene sine. Tror of Jeg vil dette Klare, sier Bakken.

They Legg til også at dagens result enn det var noe lavas have Hadde forventet, men at den underliggende situasjonen and selskapet er den SAMME.

Nedskrivning Tyng

Det norske oljeselskap you fikk results for skatt på -197 Million Dollar fjerde Kvartal and fjor inntekter på av 346 Million Dollar, tilsvarende -1459 Millioner Millioner Kroner Kroner og 2626.

I SAMME Kvartal and 2013 for skatt resultatet var på på inntekter BC -219 Million Dollar Million Dollar 43.

Selskapets result Tyng in varslet nettonedskrivninger på av 319 Million Dollar. Av det kommer are in konsekvens at selskapet gjorde in Delvin nedskrivning av av verden Teknisk goodwill and forbindelse oppkjøpet av med Marathon Oil Norge. Dette har ingen kontanteffekt.



No comments:

Post a Comment