Tuesday, June 30, 2015

Won billion contract for Johan Sverdrup – E24

Saken oppdateres.

Den Siste plattformkontrakten Johan Sverdrup-er utbygginger tildelt.

Samsung Heavy Industries for dekkene kontrakten vunnet har til og bade prosess- stigerørsplattformen, Statoil and opplyser pressemelding.

Samlet verdi er på 7 milliards Kroner, opplyser selskapet. Det gjør til den den nest største kontrakten we tildelt er på Johan Sverdrup.

– Samsung har lang erfaring and fabrikasjon BC slike installasjoner, allerede et godt og vi har med samarbeid leverandøren. Levert of har et tilbud konkurransedyktig and toffee internasjonal konkurranse, sier Margareth Øvrum, konserndirektør Teknologi, prosjekter og boring and Statoil, in Kommentar.



 Margaret & # xD8; vrum Statoil and
Margaret Øvrum and Statoil

To Plattform

Kontrakten gjelder in fabrikasjonskontrakt (FC) dekkene av og til prosess- stigerørsplattformen.

** Prosessplattformen, on Vekta med på rundt 26,000 tonn, we har Sorge stabilisering av å funksjon for oljen samt til prosessering rik Gass. Plattformdekket skal fabrikkeres Sør-ved Samsungs Verft and Korea.



Gigantfeltet Johan Sverdrup ligger sentralt and Nordsjøen, bare 155 kilometer Rett vest for Stavanger.

Johan Sverdrup ligger på Utsira-høyden, We beast også av feltene Ivar Aasen, Gina Krog og Edvard Grieg. Operator Statoil and planleggingsfasen av er Johan Sverdrup.

Det anslås at Finn mellom 1.4 og det 2,4 milliard oljeekvivalenter fat.

I Produksjonsstart planlagt slutten til på av og Topp 2019 feltet vile utgjøre rundt 25 Pros av det hele Norges oljeproduksjon Når Når Produksjon sheet.

Investeringskostnadene for første phase utbyggingen Johan Sverdrup av er til beregnet and størrelsesorden milliard 117 Kroner (2015 Kroner).

har anslått at Statoil utbyggingen vile skape 51,000 årsverk.

Johan Sverdrup-partnerskapet beast BC Statoil, Lundin Norway, Petoro, Det norske oljeselskap og Maersk Oil.

** Stigerørsplattformen, on Vekta med på rundt 22,000 tonn, og skal ivareta olje- gasseksport, vann- og gassinjeksjon samt ÉVENTUELLE fremtidige tilkoblinger. I tillegg ender strømkabelen fra denne på land Plattform Hvor Strømmen transform Brother likestrøm til på vekselstrøm for deretter distribute feltsenteret.

– Johan Sverdrup et er Stort puslespill Hvor leverandører Må Leve med mange presisjon, tid på og kvalitet for vi skal at starte word slutten Produksjon av denne kontrakten 2019 og er nok in viktig milepæl for Johan Sverdrup-prosjektet, sier Øvrum.

– Norsk fotavtrykk

Statoil vile overfor E24 if ikke har noe om norske Aktora deltatt and budkampen om milliardkontrakten.

– Wine kommenterer enkeltaktører og ikke på ary Rolle and Vares anbudsprosesser, informasjonssjef sier til Knut Rostad and Statoil E24.

– Vi har Fatt inn er et tilbud we globalt konkurransedyktig. In kontraktene we tildelt så har vært langt, har å være norske leverandører seen veldig konkurransedyktig sec. Det er gledelig. Det er et veldig klart Norsk fotavtrykk Johan Sverdrup-utbyggingen, sier Rostad.



Asia-tildeling var breeze

Flere analytikere E24 and har vært kontakt med at sier det var forventet at kontraktene for Siste to plattformene of Asia til ville Ga.

– Dette var Ganske forventet og det var var den mest Samsung are aktuelle Kandidaten, sier til analytiker on E24.

They forklarer at Satt opp på disse er kontraktene in Annen Subject of us enn Kvaerner gikk til og Aibel.

Kontraktene Kvaerner til og var Aibel såkalte EPC-kontrakter, der vil man for ingeniørarbeid STA og og Innkjøp fabrikasjon – high hele prosessen, less kontrakten til Samsung I in fabrikasjonskontrakt reindeer.

Aker Solutions er tidligere tildelt kontraktene for ingeniørarbeid Innkjøp av og utstyrspakker dekkene tone for us Samsung Altså skal lage.

– Dette var Satt opp PA Annen matter, og det var Satt typisk opp på med Tanke of utenlandske aktørene we kunne Stars for reindeer fabrikasjon.

– Kvaerner var jeg ikke tror aktuell for disse kontraktene, og det var ikke breeze at kontraktene for dekkene prosess- Bade og til stigerørsplattformen skulle Ga til Norsk Industri, sier analytikeren.

Plattformene tildelt

I Dermed samtlige kontrakter for Johan Sverdrup plattformdekk tildelt fire.

– Vi har nå på plass Fatta et bredt solid team and leverandørindustrien og på å bygge dekkene til plattformene fire. Det beste turn forutsetningene til å leve på kvalitet prosjektet, tid på og på Koster sier Øivind Reinertsen, Direktor feltutvikling for Johan Sverdrup, in Kommentar.

Dekkene til gigantfeltets boreplattform boligplattform og har til Gatti henholdsvis Aibel og Kvaerner Stord.

Aibels kontrakt green har på 8 milliard Kroner, less Kvaerner Stord kontrakt green har på Nesta 7 billions.

Skriv Statoil and lime green hovedkontrakter meldinga at over 27 milliard Kroner av og mer enn 45 utstyrspakke kontrakter lime green 3.5 milliard Kroner Gatti har med til Norsk leverandører fakturaadresse.



No comments:

Post a Comment