Sunday, April 26, 2015

Cutbacks scares economics students away from the oil industry – E24

Statoil Flere år har and vært førstevalget økonomistudenter og til norske and fjor ønsket hele 24 BC Pros Landet økonomistudenter sec jobb and Statoil.

WALK selskapet på på Noske in Suvero førsteplass studenters liste over drømmearbeidsgivere.

& lt; b & gt; & # xD8; KONOMISTUDENT: & lt ; / b & gt; Kaja Karinsdatter Toset ved NHH.
ØKONOMISTUDENT: Kaja Karinsdatter Toset ved NHH.

Etter et år og med sviktende oljepris nedbemanninger and oljebransjen, har Statoil måttet Vike Brother thunder til fordel for DNB, earrings Universumkåring viser.

– Kuttene and bransjen kan være in mulig forklaring. Jeg ikke tror in bransje preget permitteringer av og den er mest nedskjæringer attraktive for førstejobbsøkere, og sier økonomistudent fagpolitisk ansvarlig Kaja Karinsdatter Toset and NHHs studentforening.

Hun oljeselskapene at Legg til også har virket fraværende mer på det karrieremesser Siste earrings, mens andre er bransjer blitter mere aggressive.

and listene Søk over her master populære arbeidsgiverne

  • Hvert år på gjennomfører Universum in spørreundersøkelse utdanningsinstutisjoner rundt and om Norge.
  • Undersøkelsen kårer Norges mest populære arbeidsgiver, eller of studentene Helst vile jobbe for.
  • er Studentene fordelt mellom Økonomi, ingeniørstudier, IT, humanistiske phage og jus.
  • er Undersøkelsen nettbasert og har 14,000 respondents.
  • Universum Foret lignende undersøkelser and Rekke rundt elm and green land.

Ikke overrasket

Tom Administrerende Direktor Bolstad and det ikke er Econo MENERS unaturlig at økonomistudentens PreferANSI Endres trad med at avisene MELD om stadig Flere Kutta and oljebransjen.

– Det er ikke unaturlig at økonomistudenter tilpasser slike endringer sec. Of Laertes om tilbud og har I etterspørsel, og nok skjønner at sjansen for god start in størst der er på yrkeslivet etterspørselen etter arbeidskraft er god, have sier til E24.

Alle oljeselskapene faller på listen over økonomistudentenes drømmearbeidsgivere. Selskapet we faller er mest ExxonMobil, we Plasser er ned til 8 at 67. Universumkåring plass and earrings.

Bolstad MENERS endringene bekrefter at lett er det å for økonomistudentene velge andre bransjer.

– For the fleste av disse er det ikke noe studentene Stort problem å å begynne jobbe and Annen bransje enn oljebransjen. I det er litt mer enn fleksibelt Hvis man I utdannet eksempel petroleumsingeniør for us, sier have.



No comments:

Post a Comment