Wednesday, April 29, 2015

Norwegian will open base in Los Angeles: – We fly to cramp takes us – E24

Onsdag Hadde Norwegian invitert analytikere, Investor Aker Brygge og til for å presse Fortelle om resultatene for første Kvartal. Om jungle in Norwegian Hadde pilotstreik we kostet selskapet rundt 350 Millions og var omsetningen Hoye underskuddet lavas and fjor enn SAMME period.

Flyselskapet har nå lagt bak sec vinterhalvår you are tradisjonelt er flyselskapenes vanskeligste period and lopeta BC earrings . Det er and sommersesongen man overskuddene are FAR FAR Butikk inn til GA rundt.



Kjos MENERS markedsandelene kommer tilbake – ny priskrig uten

var det bare and Norge og Sverige at streiken påvirket markedsandelene, ifølge Norwegians court. I Danmark in så har stor selskapet andel utenlandsreisende, og disse flyene ble and mindre grad påvirket enn innenriksflyene.

På Oslo Lufthavn Foul markedsandelen etter Kvartal med tre første til 36 prosentpoeng prose less markedsandelen på Arlanda Foul to Poeng Pros til 21.

– Vil GA dere til kamp for tilbake markedsandelene ago?

– The vile komme naturlig tilbake. Det avhenger Hvor mye av man flyr og det kommer til GA tilbake til det normale, sier til Kjos E24.

– Kutter prisene for dere til det ago?

– Det gjorde wine begynnelsen, og det er å naturlig for fylle flyene.

– Vi har fatto in smell and markedsandel på av grunn streiken, til men gjengjeld har vi vokst kraftig and England Spania og sa Kjos under presentasjonen.

Norwegian aksjen-har etter steget Nester IT Pros at tallene kom.

Folger utviklingen and E24s aksjelive

Ny base and vest

Norwegian-Sjef annonserte onsdag flyselskapet at nå skal starte base in ny and Los Angeles. Dette blir den tredje based til flyselskapet and USA, based etter og på på New York JFK utenfor Fort Lauderdale, North Miami for.

– Wine flyr nå kommer så mye at du til på å on base and vestkysten USA og kanskje Sentral and in-Europe (…) Vi kommer til å bli på tunge Los Angeles, healthy Kjos.

They fortalte at flyene Brother Vestkysten til av USA Skandinavia has så kan mye are 40 til 50 Pros amerikanere om board. Disse benytter ofte Norwegian komme for a sec nedover videre til eller på kontinentet Asia.

– Hva er det på base in vestkysten av ny USA åpne BC muligheter are vile man ikke kan få and til dag?

– av at det kommer vi så mye flyr inn til Los Angeles. Logistikkmessig mye er det å enklere is based routers handle fra der har man, Legg til og sier Kjos

– Det kommer til å komme Flere routers.

Norwegian har allerede ekspandert offensivt til det vestlige of USA Siste Arene, and tillegg til og kommer til rutene Fort Lauderdale, Orlando og New York.

No comments:

Post a Comment