Thursday, April 30, 2015

NorYards must terminate 127 employees at Fosen – E24

– Wine Treng dem, sier verftsdirektør Straumsheim Anders, we are squeegee word regelverket gjør at hand kvitte seg med ansatte.

I fjor Matteo verftet permittere 180 ansatte. I henhold til regelverket kan arbeidsgiver permittere ansatte and 26 uker int period on 18 på måneder. Betyr of us at Det ble permittert, kan ikke til permitteres igjen for host.

– Derfor galskap at det er vi nå lish tvunget opp til å if in stor mengde ansatte. Vi tre måneder Mangler, sier til Fosna-Straumsheim verftsdirektør Anders Folkets.

Straumsheim tydelig er ikke på at bedriften ønsker Yes Noen opp.

– Wine of ansatte Treng, og de ønsker heller ikke å bli oppsagt. Hvem er så til denne Regel for? Galskapen komplett Når er vi opp hand if ansatte over Hund på av grunn you are regelverk er til å for ansatte Verne. Vi har ar sikret oss på storkontrakt in over 700 Millioner Kroner, og skroget ankommer verftet and Rissa and august av neste år. Vi har også på opsjon to fartøy useful, påpeker have.

Onsdag fikk 127 ansatte ved verftet oppsigelsesbrev. Øyvind Klubbleder Kimo sier Forster situasjonen.

– Det er litt selvfølgelig frustrasjon, men det er Forster fremst Rettet word og ikke har man at lyktes plass på med nye prosjekter ago and mellomperioden, sier have.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment