Monday, April 20, 2015

Greece believes that the EU is playing with fire – E24

I Rekko skjebneuker av er denne uken Intet unntak for Hellas.

fredag ​​begynner toppmøtet med eurogruppens finansminstre and Riga. Snart pengelense Hellas har fatto da frist FREM til med med å komme FREM troverdige reformtiltak, for the FA utbetalt Siste BC krisepakken landet fikk and 2012.

lang List in Hellas har med Lån we forfaller nærmeste of månedene, og det er om sterk tvil landet hang har til å gjøre opp for Når sec to store lånene forfaller never og juni.

Tvilen betinget av er om den tid for landet Lighthouse utbetalt Siste the BC tidligere innvilgede kriselån, gjenstår der det på omlag rest in 7.2 milliard euro.

I never juni og det forfaller regninger for over 10 billions Euro til det internasjonale pengefondet (IMF) og Den europeiske sentralbanken (ESB). I tillegg Må landet ut med Flere billions euro lønninger og Willa hver måned.

På bakgrunn av dette er det det er mange are MENERS mer og mer sannsynlig at Hellas Styria med Sto Kurs word statskonkurs .

Og veddemålene and finansmarkedet for lengst er på gang for Bade og imot at enden lish visa på den at Hellas dropper europeiske fellesvalutaen.

  • Landet har Sidén Fatt 2010 over 230 billions euro for a kriselån unngå in statskonkurs.
  • Kriselånene fra EU, Det internationale pengefondet (IMF) og er Den europeiske sentralbanken blitter fulgt Krav av og om nedskjæringer reformer.
  • Arbeidsledigheten and Hellas er på over 25 Pros, men det er er på den at Tegni til neighbor Ned spesielt dian unge.
  • We Hellas planlegger budsjett and balanse neste år, etter at Landet Økonomi har gjort betydelige framskritt Siste of Arene.
  • Etter kom seks år av ut resesjonen Hellas and kunne landet Melde november om in vekst Brother Annet til på 0.7 Pros and fjor tredje Kvartal.

– We are Leke med ilden

Landet frittalende finansminister Yanis Varoufakis advarer word å thunder at gresk utgang in BC eurosonen vile GÅ upåaktet hen.

– Alle are leker med om TANK AT fjerne yearning eurosonen BC, og tro remain at overleve vile, er med å Leke ilden sa til den finansministeren spanske TV-Kanalen Sixth, gjengitt hos Reuters.

Selve intervjuet gjort for t er Dáger Sidén, men ble publisert Forster and Helga.

– Noen MENERS remain at Europe av av er upåvirket Hellas, og har at ESB verktøyene of Treng for a amputere Hellas, av og the rest eurosonen GÅ video sa minister.

– Jeg tviler veldig på det er at tilfellet. Ikke bare grunn på av Hellas, for men hele Union.

– Med gang devise pengeunioner ikke om at varer Evig kommer på seg inn and hodet folk begynner spekulasjonen. Hvem nestemann ut er? Det er spørsmålet døden for enhver pengeunion. For eller Sene vile rentene Oke of politiske spenningene og kapitalflukten vile vile Oke Oke, has sagt til skal finansministeren TV Kanalen.

Yanis Varoufakis
Yanis Varoufakis

“Alle” shorter Euro

And Helga uttalte den europeiske sentralbanksjefen Mario Draghi at SELV om det med å hast Finne in løsning for Hellas, er det å for tidlig spekulere and “GREX” nå. Italiens in healthy under det ikke er pressekonferanse at Poeng noe å “shorte» euro.

Tall fra Commodity Futures Trading Commission has kan have viser at Dove Talta for Orero.

Brother Veddemål in Rekke hedgefond valutaspekulanter om og store at Euro skal svekke sec ytterligere er på et rekordhøyt Niva.

– Det er om bekymringer Hellas og vil ary kreditorer NA avtale under toppmøtet fredag, Skriv senioranalytiker Toshiya Yamauchi and Harlow and Ueada oppdatering gjengitt and Bloomberg.

No comments:

Post a Comment