Monday, September 22, 2014

Accused of campaign to scandalized English – Aftenposten

Accused of campaign to scandalized English – Aftenposten

Det er Norwegians advokatfirma i Sverige, Moll WENDEN, som har innlevert klagen Motte Eriksson. Den som omfatter gendered punkter Norwegian-advokat Stefan WENDEN town ha Sveriges Advokatsamfund til å vurdere om er i strid med god advokatskikk.

Eriksson blir anklaget hefty Drive Noah Somme ligner downstream “skandialiserings-kampanje “Motte Norwegian og hefty rette alvorlige anklager mot det norske selskapet, heter det som i klagen Aftenposten kjenner innholdet i.

første gang bag i

måndag behandlet svensk tingrett det første otic alt 12 pilotsøksmål Motte Norwegian. Flyadvokat Stephan Eriksson fremmet sakene og har i erstatning krever 2400 euro for fire svenske passasjer Somme blue 16 timer forsinket på en flyvning fra Stockholm Bangkok til i vinter. Kravet er til i henhold EUS trimmer for kompensasjon i luftfarten.

Saken blue forlikt ikke i den forberedende behandlingen mandag, derfor er det i berammet hovedforhandlinger tingretten den 12 Februar.

Norwegian og har avvist kompensasjon henvist til at forsinkelsen skyldtes tekniske problemer utenfor flyselskapets kontroll. Dermed, conducting det norske selskapet, bortfaller grunnlaget hefty ethvert økonomisk chough. Saken havnet mandag i Attunda Tingrätt fordi advokat Stephan Eriksson conducting begrunnelsen hefty nekte erstatning ikke holder. Dette er en likelydende påstand også i of 11 sakene andre som han reise Motte Norwegian town.



Uventet Vending

This aim at saken har tatt det seg en helt uventet Vending:

na har sendt WENDEN Norwegians advokatfirma Moll et gendered Sider langt breve til Sveriges Advokatsamfund (parallell til Advokatforeningen i Norge, red. amber.) der two melder det inn hen conducting camps være Foil etiske brudd.

Blant two forhold trekkes frem som er at Eriksso hevdes å være deleier i firmaet Travelright som har spesialisert seg på å fremme erstatningskrav Motte flyselskaper forsinkelser av eller på bakgrunn kanselleringer.

Det er en dobbeltrolle å ha Økonomiske interesser i et firma ment samtidig som har oppdragsgiver, fremholdes det i anmeldelsen.

– Skandalisering

Dessuten anklages Eriksson for wholesale systematisk skandalisering av Norwegian ut fra uttalelser han har kommet aviser til og med TV forut hefty rettssaken. Man Trekker bl.a. frem at Eriksson i Avisen Svenska Dagbladet critical stop sammenlignet ha det norske selskapet meds “skurker OGG banditter” Dagens Industri og i Avisen anklaget selskapet hefty at det ikke “Folger vanlige lover og trimmer.”

Det heter forvørig i anmeldelsen at det er mistanke ohms at Eriksson har med kommet kraftige utfall Motte Norwegian Norwegian til i den hensikt Fa Ga med på et hefty Travelrights Services ham selv og lønnsomme forlik, Siden firmaet tarball 30 prosent provisjon av erstatningssummen flypasassjerene Matte FA.

Advokat Stefan WENDEN i firmaet WENDEN Moll, city ikke i kommentere innholdet patents ytterligere overfor Aftenposten.

Avviser alle anklager

Advokat Stephan Eriksson selv avviser alle anklager, OGG hevder at han ikke har eierinteressert i selskapet Travelrights but hjalp til med å starte firmaet.

– and vanlig oppdrag hefty wholesale advokat, siier tunnel.

Sier Han han at Heller aldri omtalt Norwegian som har “skurker OGG banditter “, og ikke Heller påstått at selskapet Folger lover og ikke trimmer.

-Jeg conducting selskapet ikke Folger EU-ohm reglene kompensasjon VED forsinkelser OGG kanselleringer. Det er jo det handler om disse søksmålene, Sier Eriksson til Aftenposten.

at Sier Han han blir forbauset over at Norwegian nå retter anklagene mot ham Somme advokat.

– I stedet hefty Ga inn i saken og dens bakgrunn, Gare de eastern by Meg. Man camps jo lure caught på hvorfor. Er det hefty flytte oppmerksomheten vekk fra spørsmålet erstatninger ohms? Spore Eriksson Sier Somme han tar anmeldelsen med stor Ro.

– Na konsentrerer jeg med om forest erstatningssakene Norwegian mot i februar, Sier tunnel.

Publisert: 22.sep. 2014 16:10

LikeTweet

No comments:

Post a Comment