Sunday, September 28, 2014

- It’s not just anyone – Today’s Business

- It's not just anyone – Today's Business

Næringsliv Industri

Kristiansand-selskap Somme Somme utvikler masking omdanner Varme til Strom, har inngått syn første kontrakt. Sluttkunden er U.S. Marines.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

Viking Heat Engines i Kristiansand har brukt over 150 Millioner Kröner utviklingen av på en som masking omdanner Varme til elektrisk kraft. Na er den første kontrakten inngått. Sluttkunden er den Amerikanske marinated.

– Det er en Fantastisk milepæl for oss, Sier investoren Tore Hansen-Tangen (72) om det med kontrakten børsnoterte Amerikanske selskapet B / E Aerospace.

Sammenlignet hva med Viking Heat Engines langt this har investert i maskinen Craftengine, er på kontrakten snaut 15 Millioner Kröner relativt beskjeden.

– But her life har en non fatt usigelig profesjonell OGG kompetent Kunde Somme verdsetter produktet og ser potensialet. Og det er jo ikke som Hvem Retro Pixel Racers er som da sluttkunden Heller. Det er U.S. Marines. Debt betyr enormt better for oss, Sier Hansen-Tangen.

Tidligere Nho-sjef John G. Bernander rådgiver er, i styremedlem OGG Investors Viking Heat Engines.

Les også : – Nærmer oss grensen hefty hva fysikken tillater (Krever innlogging)

Viking Heat Engines har inng & aring; tt en produksjonsavtale med det tyske motordesignselskapet AVL Schrick. Her er utviklingssjef Harald Nes Risl & aring; (i midten) i samtale med programsjef Andreas M & uuml; ck i AVL Schricks lokaler i Remscheid i mai i & aring; r. Photo: Fartein Rudjord <- [yew! ((lte IE 9) & (! IEMobile))]> <->

<-

Viking Heat Engines inngått har det med en produksjonsavtale tyske motordesignselskapet AVL Schrick. Utviklingssjef Her er Harald Nes Rislå (i midten) i samtale med programsjef Andreas Mück i AVL Schricks lokaler i Remscheid i mai i år. Photo: Fartein Rudjord

Kontrakten med B / E Aerospace er på 12 såkalte «powerpack» som av hver Bestar fire CraftEngines. Maskinene critical stop leveres i 2015 og 2016 og critical stop blant annet brukes til å produsere Strom fra i forbrenningsanlegg insulators.

Viking Heat Engines inngått Samtidig har det med en avtale tyske motordesignselskapet AVL Schrick hefty produksjon videreutvikling av og Slike powerpacks slicks at disse er Klare hefty installering i felt Neste var. AVL har en historie innen utvikling language, design og av produksjon motorer hefty blant annet OGG Ferrari Lamborghini. AVL cum også Inn by eiersiden i Viking Heat Engines ifjor med en av prising selskapet på 335 Millioner Kröner.

Kontrakten AVL Schrick er med på 55 Millioner Kröner.

– Det er better penger for oss, but life tror jo debt overtakes begynnelsen er på et stort eventyr. Vi er i meds begynnende forhandlinger Foil kunder om volumer som er betydelig større one kontrakten med B / E Aerospace. Malet er Selge powerpacks 300 i 2015 og 2016, og jeg det tror life critical stop Klare, Sier Hansen-Tangen.

også Pros: – Nærmer oss grensen hefty hva fysikken tillater (Krever innlogging)

Les også på DN.no:

Er ambisiøse, town klatre fort – OGG glemmer would Ferie

Johan H. Andresen gir bort tegneseriebøker 1000

Debt skiller toppstudentene fra resten: fem timer uken i

Kappet prisen by Villa på ett år med Millioner 12 – mangler ferdigattest

LikeTweet

No comments:

Post a Comment