Saturday, September 20, 2014

Fårikål meat as bait – Aftenposten

Fårikål meat as bait – Aftenposten

“Dagens prism» er en ostentation spalte i Aftenpostens økonomi- OGG karrieremagasin.

13 , 90 pr. kilo høres billig UTG, but prisen er fra en altså hentet announce som sto på trykk i 1969.

I Dagens verdi 115 Kröner kiloen blir det, som det er langt Unna dagligvarekjedene lokker med i disse høstdagene .

I dag KOSTER fårikålkjøttet fra 29 til 99 Kröner kiloen, ifølge VG, Somme sjekket fårikålprisene i forrige Uke.

– Fårikålkjøtt brukes lokkemat til i dag som kundene. Vanligvis er det bare i en periode over milked uker hver Høst kjedene har denne fårikålkrigen, Sier seksjonssjef Lasse Erdal i Landbruksdirektoratet.



Gikk til aksjon

by 60-Tallet slet butikkene med store overskudd BC kjøtt, OGG aksjonen «Alle Liker kjøtt» blue satt i gang. Better camp tyde by AT forløperen til dette var Opplysningskontoret hefty egg og kjøtt. Aksjonen skulle fremme jordbrukets produksjon av og kjøtt flesk.

Organisasjonen rykket inn annonser i aviser landet rundt, med på oppskrifter ulike kjøttretter Somme lammeragu, lammegryte rømme og ikke med minst fårikål.

Prisen en slakter får hefty lammekjøttet sitt har falt litt Siden 1969 I dag får slakteren 68.70 Kröner for wholesale kilo. For 45 år Siden var prisen Kröner 10.20 pr. Kilo, Somme tilsvarer 84.45 i Dagens verdi.

500 Kröner kiloen

I dag er det også svært ulike priser på ulike deler lammet av. Sider og er det som bogs brukes Mest til fårikålkjøtt, og er det som disse stykkene outlets lavest.

Airedale i Landbruksdirektoratet forteller at lokkeprisene life ser ikke om Hösten representerer prisene resten av groin. I tillegg er det som er en rekke leverandører cup til å skille seg ut på Kvalitet spesialitet OGG, OGG som tar seg betalt deretter.

– and this eksempel jeg i fjor, var fra lammekjøtt Hallingskarvet til over 500 kiloen Kröner, SA er det som muligheter for L’spesialiserer sec, Sier Erdal.

Foil Pros:

Publisert: 20.sep. 2014 21:50

LikeTweet

No comments:

Post a Comment