Tuesday, September 23, 2014

Yara + CF = true – Todays Business

Yara + CF = true – Todays Business

Gjødselselskapene Yara OGG Amerikanske CF Industries gamlekjærestene er som har endelig funnet sammen igjen. Yara-aksjen steget Markant har i år, OGG endelig åpner bytteforholdet hefty wholesale fusjon. But at Husk gjødselbransjen er med strødd kollapsede fusjonsforsøk.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

HovedindeksenAksjemarkedet Clar i syn på er reaksjon tirsdagens melding fra Yara ohms at selskapet diskuterer det med en fusjon Amerikanske gjødselselskapet CF Industries. Yara Steg 3,9 prosent etter å ha vært opp mer one gendered prosent i et ellers svakt marked. CF-aksjen var opp milked prosent tirsdag ettermiddag.

Det var en meget ordknapp børsmelding Yara sendte UTG tirsdag morgen. Selskapet bekrefter at CF Industries om det med en diskuterer mulig fusjon, scraping diskusjonene er det ikke på et tidlig tidspunkt OGG at camp gis Noen garantier om dette at urban jungle til en transaksjon.

Yara cycles har på CF Industries i mer one small AR, CF da var helt tiden fra og et cooperative Yara het Hydro Agri som en del av Norsk Hydro. Two rate partene har tidligere vært meget tett på å ha på en ferdigforhandlet fusjonsavtale bordet.

But CF-aksjens sterke utvikling, OGG better sterkere one Yara, har en av vært årsakene til at wholesale sammenslåing tidligere har vært urad . Det har ikke vært mulig frem til å Finne et omforent bytteforhold this har lenge CF vært priset med multipler skyhøyt over Yaras. But i år har tatt Yara igjen meste av det som forspranget CF-aksjen har hatt verdsettelsesmessig. Derfor er det også better lettere til å komme enighet om et bytteforhold.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment