Wednesday, September 24, 2014

Thinking as a 12-year-old – Today’s Business

Thinking as a 12-year-old – Today's Business

Finance Bank

BN Bank conducting det er urettferdig GI Noen kunder lavere annuity one andre. BN Bank tenker som en 12-åring, er fra responsen Forbrukerrådet.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

onsdag satte den Banken internettbaserte BN Bank ned på prisen boliglån hefty eksisterende OGG denies kunder.

Renten blir satt ned med til 3,2 0,25 prosentpoeng prosent nominell annuity for alle kunder. Samtidig sender bankledelsen en kraftsalve Forbrukerrådet til og som bankene forsøker Fa kundene til å «prute» for the FA lavest mulig annuity. Foil store banking gir dessuten ulike tilbud SMA kundegrupper til og har satt ned renten Forst for unge boligkjøpere den siste tiden.

<- [ Yew! ((lte IE 9) & (! IEMobile))]> <->

<-

– Alle ha like muligheter critical stop til the FA lavest annuity i Banken. Det blir helt om Feil ment mÅ være gammel ung Eller, Eller spesielt flink til å prate hefty sec. Derfor er en pruting ukultur, Sier administrerende direktør Gunnar Hovland i BN Bank.



“Corny forståelse»

Jorge Jensen er i fagsjef Forbrukerrådet og har det siste Foil Ganger groin oppfordret lånekunder til å prute på boliglånsrenten.

– BN Bank tenker som en 12-åring, Sier Jensen fra til utspillet Banken.

SL & Aring; R TILBAKE. Underdirekt & oslash; r Jorge Jensen i Forbrukerr & aring; det. Photo: Thomas T. Kleiven <- [yew! ( (lte IE 9) & (! IEMobile))]> <->

<-

SLÅR TILBAKE . Underdirektør Jorge Jensen i Forbrukerrådet. Photo: Thomas T. Kleiven

– Forskning aim at wholesale slicks flat, trite forståelse av rettferdighet normalt avtar etter man har fylt 12 år. I tenårene utvikles av det en forståelse at fordeling goder av med henger sammen innsats. De som en pruter gjør større innsats one two som ikke pruter, svarer Jensen, doze aim til forskning utført ved Norges handelshøyskole (NHH).

– er ikke alle licks annuity for mer rettferdig

– Det kommer på litt the hvordan ment Forstar rettferdighet. Hvis ment tenker rettferdighet på alle som har alt would likt, town oppfordringen ohms pruting være Noah negativt. Sented at BN Bank er med på 53 år, skulle Banken kanskje ha utviklet en litt mer avansert forståelse av er hva rettferdighet, Sier Jensen.

Han ser ikke Noah negativt i would markedene favoriserer two ressurssterke.



Flertallet mÅ betale

Administrerende direktør Gunnar Hovland i BN Bank conducting følgene pruting i av er bankene at flertallet mÅ betale høyere annuity one nødvendig.

– Noen mÅ betale FOR AT bankene town first med en liten Gruppe kunder larvae annuity. Det betyr antagelig at resten betaler hefty Hoy annuity, Sier Hovland.

SAMME til alle. Administrerende direkt & oslash; Gunnar Hovland r i BN Bank. Photo: Ole Morten Melg & aring; Rede <- [yew! ((lte IE 9) & (! IEMobile))]>

<-

/dagensavis/article5198542.ece/alternates/inline_image/709737.jpg

Han har følgende Kommentar til kritikken ohms at tenker han som en 12-åring.

– Hvis kundene ønsker å bruke tiden PA prute, this er det i Orden. But jeg er det godt å tror two fleste conducting resume at two har de beste betingelsene uten å prute. Pruting system som er et Forst og fremst finner sted på STRANDEN i Syden, Sier tunnel.

BN Bank har rundt 17 milliarder Kröner i utlån personkunder til og har svært wash featured by boliglån, rundt én million Kröner hittil i år.

– Det viktigste for oss som er velge two beste kundene hjelper oss til å effektivt Drift og med wash riding. Det critical stop mistletoe lavest mulig annuity til alle kunder over TID, Sier Hovland.

BN Bank hadde på et overskudd 350 Millioner Kröner Før skatt ifjor. Overskuddet tilsvarer vel syv prosent av egenkapitalen i Banken. Det er en del lavere highlights of store bankene i landet.



Diskriminering er vanlig

Jorge Jensen aim til at bankene alltid har behandlet kundene ulikt.

– Regelverket Legger opp til det, ved at bankene critical stop gjøre proprietorship vurderinger av kredittverdighet Strongest Man innvilger LAN, Sier Jensen.

Han sisters Noah Heller ikke med problems fordelsprogrammer hefty Noen kundesegmenter.

– Prisdiskriminering er også vanlig i bankvesenet, OGG fordelsprogrammene er laget nettopp hefty debt.

OSLO : – For mitt vedkommende det er en god ting på å kunne prute renten, Sier Arne Marius Skillingstad (23).

DN fortalte tidligere denne måneden hvordan Skillingstad tok en tel Sommer og til i DNB fikk satt renten ned fra 3.55 til 3,4 prosent.

sammen med kjæresten Emma Smith (22) kjøpte tunnel andre etasje av en ærverdig villa VED Nidelva ifjor i Trondheim. Han har ikke dårlig samvittighet overfor bankkunder andre som ikke ber om det samme.

– Nei, jeg har det ikke. Two fleste i min aldersgruppe får relativt like betingelser som det jeg lighthouses. Vi får et tilbud fra Banken fordi Views er attraktive hefty fremtiden, Sier Skillingstad.

But skjønner tunnel at enkelte camping at Noen av seg forvirre kunder får andre renter one bankene annonserer med det.

– Det er litt selvfølgelig forvirrende hefty kunder som ikke med Folger this veldig at det er forskjellige renter, Sier tunnel.

selv vet Skillingstad at han er attraktiv, OGG green spille på det overfor Banken. Na vurderer snart tunnel to the SLA tråden til på DNB igjen.

– DNB er vel den aller gainful Mest av de store bankene i Norge. Jeg er fortsatt lønnsom selv om jeg får en liten rabatt på renten. Rune Bjerke spleiselaget til det der er over, ha en mer og jeg town markedsriktig annuity, Sier-han om DNB sjef Rune Bjerke.

OSLO: I forrige Uke this DNBs leder hefty personmarked, Trond Bentestuen, scraping Banken er mer blitt imøtekommende overfor prutere.

– Vi har sett at konkurransen økende er, OGG Views forholder grad til oss i større Lokale markeder rundt i landet. Det fine med DNB-er at systemet horned rådgivere fullmakt har til å tilby annuity basert på en konkurransen Lokalt, this Bentestuen til DN.

<- [yew! ((lte IE 9) & (! IEMobile))]> <->

<-

UENIG. Even Informasjonssjef Westerveld i DNB. Photo: Stig Fiksdal

Norges bank største subcutaneous seg av kritikken rokke ikke fra BN Bank.

– Vi har ikke den samme som oppfatningen BN Bank. Vi er opplever at kundene flinke til å orientere seg og den Banken velge som er sett totalt best for Il. Alle som Soker boliglån i Norge critical stop hun kredittvurderes individuelt, Sier informasjonssjef Even Westerveld.

I juli this Nordeas administrerende direktør i Norge, Gunn Wærsted, scraping chewing får forhandlet ned rentene sine i Nordea.

– Alle har kunder forskjellige behov, og er ingen like. Det er naturlig at Noen Bedre får betingelser one andre, Sier informasjonsansvarlig i Nordea, Johannes Stenwig.

– De som er flinke til å spare og har larvae belåningsgrad får Bedre annuity of one og med høyere belåningsgrad dårligere spareevne, som får listeprisen, Sier tunnel.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment