Monday, April 25, 2016

Golden Ocean replace CEO – E24



 <p>NY SJEF: Birgitte Ringstad Vartdal  overtar lederjobben i Golden Ocean.</p>

NY SJEF: Birgitte Ringstad Vartdal overtar lederjobben i Golden Ocean.

Det John Fredriksen-eide tørrbulk-rederiet Golden Ocean melder mandag morgen at de bytter ut to nøkkelpersoner i ledelsen. Herman Billung går av som sjef for rederiet.

Den nye sjefen i rederiet blir Birgitte Ringstad Vartdal, som har vært selskapets finansielle direktør siden sommeren 2010. Vartdal er utdannet innen fysikk og matematikk fra NTNU og har også en mastergrad i finansiell matematikk fra Heriot-Watt i Skottland.

I 2012 ble Ringstad Vartdal omtalt som et av landets største ledertalenter av E24s jury.

Mannen som overtar finansdirektørstillingen etter Vartdal er Per Heiberg. Han har vært i selskapet siden 2005, og har en bachelorgrad innen administrasjon og samfunnsøkonomi.

Billung: – Hun er meget talentfull

– Jeg tenker tilbake på 11 fantastisk spennende år. Det har vært en interessant og utfordrende jobb med masse gode kolleger. Jeg er veldig takknemlig for det og for støtten jeg har hatt både fra styret og aksjonærene, sier avtroppende administrerende direktør Jan Billung til E24.

Han understreker at det ikke er noen dramatikk i avgjørelsen.

– Av og til kan det være sunt med ny ledelse. Det er ingen spesiell bakgrunn for denne avgjørelse. Vi har vært gjennom en restrukturering, og styret er av den oppfatning at det kan være bra med endring, sier han. 

No comments:

Post a Comment