Friday, July 22, 2016

Turkey-dropout pushing prices up to other Beach destinations – E24

Uroen and Tyrkia det Siste earrings, med forrige Helga kuppforsøk ferskt and Minne, har Gitter store utfordringer for reiseselskapene.

E24 har TATT in runde til tre største aktørene for a kartlegge Hvordan i sommer håndterer situasjonen, og Hvordan of har tilpasset seg til for å specks etterspørselen solhungrige nordmenn.

Samtlige BC selskapene redusert kapasiteten har sin Tyrkia til denne Sommer, sammenlignet med and fjor:

** Startour: 50 Drøye Pros

** Ving 60 Pros

** Apollo: 75 Pros

– er ikke Markedet dødt

Tyrkia absolutt TOPP Hadde in 2013, men har siden interest up, ifølge administrerende Direktor Christian Grønli and Ving.

& lt; p & gt; Administrerende direkt &  # xF8; r Christian Gr & # xF8; NLI and Ving.  & lt; / p & gt;

Administrerende Direktor Christian Grønli and Ving.

– wine så allerede and fjor at vi var nødt til å redusere kapasiteten til Tyrkia ganske drastisk etter at etterspørselen har ball and Takt med stadig Flere uroligheter and Landet.

Etter kuppet har Ving Fatt rundt 150-160 avbestillinger, men lar seg ikke fortvile.

– Det er we are interested in is first at avbestilte of reisene strong blir igjen solgt . Helt dødt Markedet er ikke, og er fremover flyene Twigs NEST Helt FULLE. Veldig we mange av dem har bestilt Turers Tyrkia til nå er ikke skvetne master, men er vant til å reise til Landet, sier Grønli.

Trofaste

Apollo Hos Bade og er av Startour SAMME oppfatning, nemlig at turistene lar seg ikke av skremme terrorfrykt.

– I sommer vi har kun avganger hver lørdag, 60 Seters for avgang med. Alle har vært Helt FULLE, Noen få med kun avbestillinger. Men avgangen forrige grunn av på lørdag ble kansellert kuppforsøket, og sier markeds- kommunikasjonskonsulent Christine Hafnor and Apollo.

Det er kun fire avganger igjen til Tyrkia med denne sesongen Apollo. Alle er FULLE.

– The fleste we Reiser til Tyrkia med destinasjonen kjent er godt, og har mange vært der bargain. Så lenge UD ikke fraråder å reise, så be på det we trygt.

Startour har hatt literally over 200 avbestillinger til Tyrkia etter kuppforsøket, men har til gjengjeld Fatta 150 nye bestillinger.

– Det er så er fascinerende at nordmenn ekstremt Tyrkia and glade, og de er trofaste fleste we Reiser. Flyene twigs er så å if FULLE, sier kommunikasjonsansvarlig Nora Aspengren.

Startour har ar OKT kapasiteten and Spania og Hellas med Nesta 40 Pros.



FA avbestillinger til FRANKRIKE

Hos Ving tilbyr for Reiser til FRANKRIKE, og det har kun vært in Handfulls we har avbestilt eller Booket om Reisen sin, ifølge Grønli.

Apollo tilby fleksible Reiser til FRANKRIKE, der kundene setter Sammi reisen SELV rutefly med sin.

& lt; p & gt; Kommunikasjonsansvarlig and  Star Tour, Nora Aspengren. & lt; / p & gt;

Kommunikasjonsansvarlig and Star Tour, Nora Aspengren.

– Det har bare vært avbestillinger til you titalls Nice hendelsen etter forrige Helg, men Ellers Merker vi ikke fra stor forskjell fjor and sommer. Antall reisende I stabilt. Hva gjelder hendelsen and Paris, var det Faeries bookings and periods like etter hendelsen, men kort tid etterpå var pågangen tilbake til normalt.

Startour tilbyr ingen Reiser til FRANKRIKE.

Driver opp prisene

Selskapenes dramatiske nedjustering BC kapasitet til Tyrkia, gjør at etterspørselen Oker på andre feriemål, we SLAR ut på pris.

– Prisene er nå in the Hoye enn vanlig and dian Annet Hellas Spania og Italia, og det har utelukkende å gjøre med etterspørselen, sier Aspengren.

Det SAMME er tilfelle Startour og også hos Ving lighthouse E24 opplyst.

man Skal til uke for eksempel Kommende ukene of Hellas, we Regel koster det fra minimum Kroner 5-6000, for fly og 2- 3-stjerners hoteller.

Saken fortsetter under annonsen.

– Etterspørselen etter Tyrkia har vært lav hele earrings, noe we har FORT til Hoye Salg til andre reisemål – dette har selvfølgelig gjenspeilet sec and prisnivået useful for eksempel Hellas og Kroatien, sier Hafnor and Apollo.

Grønli and Ving poengterer imidlertid at været Spiller at like stor Rolle for prisutviklingen for andre reisemål, we are at kapasiteten til Tyrkia I redusert Sommer for 2016.

Muligheter for Kupp

We Folge uroen av og kan lave etterspørsel Tyrkia friste-reiser med lave you langt prisnivå , og enn normalt langt Hoye standard. I tillegg MELD reiseselskapene om at det fortsatt Finn Ledige Turers til Tyrkia, less man må lete mye Harde for å Finne noe til reisemål we Spania og Hellas.

– Man FAR veldig mye for pengene. I Tyrkia kan man få TOPP Luksus med high inkludert til SAMME Prisa us det Noen vile beskrive are you Kott and Hellas, sier Aspengren and Startour.

liten runde på hjemmesidene til reiseselskapene torsdag ettermiddag viser Tyrkia at kan være et lurt valgus om man har ikke fortsatt bestilt ferie.

12. august kan man for eksempel reise til uke in Marmariskysten stjerners hotell med på et 5+ high inkludert, 6478 til med Startour Kroner per person. In uke på et fire stjerners familiehotell and Alanya man kan få Kroner per person for 2028, august 21. Reiser om man.

betyr at Det kan man få til Tyrkia med in luksusreise for high inkludert SAMME pris us in reise med andre sted svært enkel standard.

Hos Ving man Finn lignende tilbud, price rundt med 4-5000 Kroner per person for 4+ stjerners hoteller om man Reiser uken for skoleferien er over. 2-3-stjerners hoteller man kan få Kroner for rundt 3500.

Apollo Hos be prisene ut til å ligge noe Hoye for SAMME standard, nærmere 5-7,000 per person. Laveste ligger ned pris word 4000 Kroner for Faeries stjerner hoteller med.



No comments:

Post a Comment