Saturday, May 30, 2015

200 more unemployed in May – E24

Det ble 200 Flere Helt ledige and never cut ifølge sesongjusterte Brother NAV. Bruttoledigheten, we av er Summit ledige Helt på og arbeidssøkere tiltak, økte med 100 people viser fra ferske cut Nav.

– Den reduserte Aktivitet and oljebransjen turn tydelig økning and ledigheten and fylker Hvor oljebransjen sysselsetter coma, og for yrkesgrupper we INGENIOR og industriarbeidere. Likevel motvirket av dette lish at ledigheten faller and passionately av andre landet slik at ledigheten for landet samlet kun har OKT svakt of Siste månedene, velferdsdirektør Kjersti og sier fungerende arbeids- Monland.

Ved utgangen never var 75,000 BC registrert we Helt ledige hos NAV in 2500 sammenlignet økning på med fjor ever. Arbeidsledigheten dermed er på 2.7 PROS, we uendret er fra fjor ever.

Summit Helt arbeidsledige av og på arbeidssøkere tiltak er nå på 88,600 people. Dette er Flere enn 1000 and ever fjor. Bruttoledigheten dermed er på ett år SAMME Niva are for Sidén, PA 3.2 Pros.



Feil cut

Nav meldte tidligere denne uken at det var feil and for ledighetstallene april, og var at ledighetstallene for Hoye. Tallene ble justert ned med 1,900 people slik riktige tallet for at det var Antall ledige 79,600. Pros and Ledigheten arbeidsstyrken var på av 3 Pros, også etter at feil ble Rettet opp.

Torsdag kom Arbeidskraftundsundersøkelse SSBs (Aku) are Wears arbeidsledigheten holdt at 4.1 sec uendret på prose Seas. Tallene basert da er på et glidende gjennomsnitt Brother februar til april.

Aku-tallene basert er på og har et utvalgsundersøkelse feilmarginer store. Norges Bank foretrekker å bruke Nav-tallene.

Tallene derimot Fange opp fra SSB kan ikke har rett på People are arbeidsledighetstrygd, har da eksempelvis People are mistet jobbet, men fortsatt Lighthouse Lonn we Folge sluttpakke av og ikke har nyutdannede we opparbeidet Rett sec til arbeidsledighetstrygd.

143 Pros Steget

Ved utgangen av det er ever 5,400 person ingeniør- fra og med bakgrunn IKT-er fag registrert we are Helt ledige. Dette er på økning on 61 May 2014. Pros Ledigheten dian INGENIOR fra og med OKT 143 Pros sivilingeniører har det Siste earrings, og det er innen petroleum spesielt at ledigheten har steget kraftig.

Ledigheten for INGENIOR er på forøvrig 2 Pros.

I Arbeidsledigheten høyest for bygge- og og anleggsarbeidere for industriarbeidere. Dian ledigheten ligger på disse henholdsvis 5,0 og 4,3 av arbeidsstyrken Pros.

OKT Ledigheten har mest and oljetunge fylkene Rogaland, Hordaland og Vest-Agder, sammenlignet med fjor ever. Her ledigheten OKT har med og 16 Pros henholdsvis 49.19. Dette utgjør 4,100 people.

Den samlede ledigheten and Rogaland er nå 3 Pros in 2515 økning person fra på SAMME period and fjor.

I Høyest ledighetene and Østfold, Hvor 3,4 av Pros arbeidsstyrken STAR uten Arbeid.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment