Friday, May 29, 2015

Comeback for Haugane: – Man almost bragging about how many hours of engineering … – E24

Etter has vært ute av å oljebransjen Noen år, Klor Erik Haugane etter et comeback. Mannen er mest kjent are a must for ledet Det norske oljeselskap and syv år, varslet and have at Gar and samarbeid og med tidligere olje- energiminister Bort Ola Moe vil starte et nytt oljeselskap.

– Når man in Stara på utsiden Stunden, så sec over irriterer man ting we ikke gjøres. Det er da fristende muligheten til å komme and gang igjen, BYR sec sier til Haugane E24.

OGSA Anton Tronstad og Knut Evensen STAR bak selskapet are vile Baere NavNet Okea. Begge to jobbet har med Erik Haugane and oljeselskapet Det norske.

har Okea we hurt kjøpe seg inn and lisenser der er det tidligere gjort funn, og ikke kommer til å delta SELV and oljeleting.

– Wine registrerer at det er in the funn Stora selskapene der ikke å prioriterer bygge ut og vi kan det være MENERS lønnsomt å kjøpe Noen av disse eiendelene.

snakk da det er på om Felt and størrelsesorden 50-100 Millioner fat. Til sammenligning omtaler gjerne Giganten Statoil and funn på denne klasse we mindre

  • For eksempel satte partnere and Statoil med på gang Produksjon Oseberg Delta-2 and utvidelsen and februar år, og der anslår man at det Finn 32 Millioner fat OLJE 45 Millioner fat oljeekvivalenter med og Gass. Det er det til nærheten opprinnelige Oseberg-feltet we teknologi ny og det har gjort mulig for Statoil ago lønnsomhet ut av dette are in relativt liten utbygging.
  • På Visund North feltet, we startet Produksjon 2013, anslår man ressurser tilsvarende 29 Millioner oljeekvivalenter fat. Det kostet rundt 3.3 milliard Kroner å bytte ut dette funnet.

Dermed er Okeas Strategi lagt.

Tanker om et selskap We kjøper seg inn and Felt we eller ikke er utbygd under utvikling I in god IDE.

Det MENERS oljeanalytiker and ABG SUNDAL Collier, John Olaisen.

– folk det mest trekker seg ut BC nå, we og det er å vanskeligst Selge, er eierandeler Felt and we Må utvikles ut og Bygg. Oljeselskapene veldig fokuserte er nå på sine redusere investeringsforpliktelser og å å ønsker derfor Selge Unna eiendeler we Kreva investeringer store.

– sa er det du tror mulighet for å nå gjøre Gode kjøp?

– Absolutt, men det er we Kreva in sterk balanse – så hand hente inn hang nok.

– er Haugane in Kreativ lang og med dynamisk fyr fra erfaring bransjen. Jeg kan tror must be muligheter komme opp og med gode løsninger, sier analytikeren lives.

Samtidig RETTER Olaisen in advarende pekefinger til we større aktørene er nå på salgssiden.

– Jeg tror historien vil det er feil at vise. Det er selvsagt avhengig oljeprisutviklingen BC, men å Selge feltandeler Unna, in kanskje til lav pris, for a redusere investeringsforpliktelser bedre kontantstrømmen og på kort sikt, tror jeg ikke er det lange Noen SDI wolf god.

Haugane tror man kan få kjøpt Andel and the BC Mind funnene we ned Lenger ligger på utbyggingslisten, in overkommelig for consumption. Dette and kombinasjon med bruk av kostnadseffektive løsninger vile Fore useful in lønnsomhet god, MENERS have Okea-og partnerne.



Gamle oljegründere

Erik Baden Haugane, Anton Tronstad og er Knut Evensen in kjent trio Norsk oljebransje.

Det er det Tronstad are FAR ansvaret for Tekniske and selskapet, less Evensen has skal det finansielle ansvaret, ifølge ADRESSEAVISEN.

Knut Evensen autorisert finansanalytiker er fra og Norges Handelshøyskole begynte oljeselskapet and Det norske and 2008. Der Direktor Hadde var have for investorrelasjoner kort og var and konstituert finansdirektør period.

var med and Anton Tronstad oppstarten av Det norske, we den gang het Pertra. Pertra ble and 2008 fusjonert av med den norske delen DNO (kalt Noil) og etter earrings fusjonerte man med Aker Exploration, da DNO solgte seg ned.



– Skryter timebruk av

At ting kan gjøres kostnadseffektivt and oljebransjen mer om er Haugane overbevist.

– I dag er det ingenting we Kopi, man ting Tegnér nærmest skryter Helt på nytt og mange av Hvor ingeniørtimer man har brukt. Det burde I heller vært motsatt, Klare å å bruke færrest mulig timer.

 & lt; b & gt; - & # xC9 ID GOD;: & lt; / b & gt; John Olaisen and ABG SUNDAL Collier.
– GOD IDE: John Olaisen and ABG SUNDAL Collier.

Haugane Peker Rapport til på produktivitetskommisjonen, levert tidligere and AR are at oljeindustrien Wears har hatt veldig in Därligen of produktivitetsvekst Siste Arene.

– Jeg kjenner godt og til mekanismene mellom oljeselskapene leverandørindustrien. Det er mye vanskeligere for you etablert selskap med store tunge interne Krav ago gjort rimeligere ting. Vi kommer til å be hver inthis Lille ting på, og vi kan vi få til tror ting på mer in Effektiv matter.



Ikke for bekymret of vanskelige tidene

Haugane er ikke for bekymret å starte et opp oljeselskap and disse Tider.

– Etter oljeprisfallet og ble krisescenarioene we tegnet and slutten fjor av år og tidlig and, gikk det opp for meg at det er dette ideelt for konseptet. Jeg vil det MENERS vært mye

vanskeligere for å starte to Sidén år var Hoye og alle da mørke, Haugane og sier til sikter at Prisa for å nå kjøpe feltandeler vil være vesentlig rimeligere for enn bare ett år og tone Sidén.

Samtidig poengterer Haugane at Noen avtaler of ikke har rett rundt hjørnet.

 Oljebransjens nye talsmann, administrerende direkt xF8 & #; ri OLJE Norsk og Gass, Karl Eirik Schj xF8 & #; tt-Pedersen
Oljebransjens nye talsmann, administrerende Direktor OLJE and Norsk og Gass, Karl Eirik Pedersen Schjøtt-

– Det er mange ting we Må klaffe wine Må Finne og gode fornuftige utbyggingsalternativ. Vi vil med å nå jobbe ut earrings identifisere prosjekter Gode, så kan det noe and resulting Konkret neste år eller and 2017.

Selskapet er med å nå and Ferd sluttføre in finansieringsavtale med et Internasjonalt investeringsselskap We hurts inn og har og én mellom to billions Kroner and startkapital.

Selskapet hovedkontor is vile and Trondheim.

-Spennende

Nytilsatt Direktor OLJE for Norsk og Gass, Karl Schjøtt-Eirik Pedersen, ønsker tidligere Kolleg Lykke til sin.

– Jeg kjenner Bort Ola Moe are in energisk kar, av og har inntrykk Erik Haugane at det er SAMME. Tar et spennende skritt, sier til Karl Eirik Pedersen Schjøtt-E24.

Om du kommer til å tror have lykkes, mene vil ikke noe om have.

– det jeg har ingen forutsetninger om noe til å mene.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment