Thursday, May 21, 2015

SAS strike in Sweden is called off – E24

var det om Svenska Dagbladet we Forster rapporterte at partene Hadde kommet useful in enighet torsdag morgen.

Na bekrefter Henrik Edström, presseansvarlig for SAS Sverige, overfor E24 at kommet FREM man har til med in avtale of svenske pilotene.

The også: Dette har du passasjer we Krav på

Henrik Edström, presseansvarlig for SAS Sverige, opplyser E24 at trafikken til skal være til tilbake Sitt normale Brother klokken 14:00 SAS men at all sannsynlighet etter å ikke Klarer makes us avgangene allerede er kansellert tilbake and routes.

Du kan SELV sjekke statusen til på din avgang SAS ’til nettsidene nettsider eller på Oslo Lufthavn.

Fray Oslo Stockholm har til SAS fortsatt kansellert avgangene klokken 12:50 og 15:20, avgangene og fra og 13:50 11:00 klokken Stockholm. Selskapet anbefalt kundene har til sine motes oppsatt tid, og informasjon er på tilgjengelig SMS, telephone og på nettet.

Det er seks foreløpig TATT ut fra norske dung-LO forbundet NSF Sidén denne ene Foreningen fortsatt blitter enige har ikke med SAS. Økes til dette drøyt 10 balls and lopeta av Helga. Dette skal ikke likevel skape problem for SAS inntil Video:

– er Streiken veldig alvorlig, men fra et trafikalt perspektiva Klarer vi oss. Vi har ikke full Sisukord over helgetrafikken Enna, men skal Stort sett high product we normalt, sier til Edström E24.

Edström sier videre at SAS Enna har ikke fra Fatt Noen informasjon pilotforeningen NSF om den norske og mye Hvor Hvordan of eventuelt vile trap opp fra og med ary streik neste uke.

– Normal trafikk fra 14:00

SAS Når har nå kommet til med enighet of svenske pilotene betyr jobber med det også at hand does trafikken tilbake til Sitt normale, etter at 100 drøye avganger ble kansellert.

– vi har det til innstilt FREM klokken 14:00 vi kan ikke Endre. Wine gjorde for det å gi informasjon kunne and god tid, men etter klokken 14:00 Gar svenske innenrikstrafikk we vanlig, sier til Henrik Edström SAS and Svenska Dagbladet.

– Flyene mellom Norge og Sverige kommer til GA fra og dag and we vanlig and Helga, Legg til have.

Tre av har fire fagforeninger undertegnet

Baden-LO forbundet Norske SAS Flygeres Forening og Svensk Pilotförening (SPF ) har gjennom natten sittet and samtaler om ny tariffavtale med SAS. Den norske Foreningen ble ikke med SAS enige Bryte ut av og å valgte forhandlingene.

andre Den norske pilotforeningen, den Danske pilotforeningen Altså og nå har den svenske Foreningen derimot blitter enige med SAS. Foreløpig har NSF-Norge and Foreningen TATT ut seks pilot streik.

– NA det er Brudden, men vi try ta til hensyn passasjerene. Derfor har vi få pilot relativt TATT ut denne omgang, dette vil ikke så ramme Noen pinsetrafikk and Norge. Vi har TATT ut på Noen langdistanse, men det er relativt enkelt for SAS det å ordne for passasjerene, healthy fungerende Leder and Norske SAS Flygeres Forening Rune Sundland, E24 til torsdag morgen.



På overtid

Forhandlingsfristen SAS og ble of svenske pilotene Hadde Satt and Morges utsatt klokken til 8:00, men det til tok over in time for partene Altså på overtid kunne Melde at Hadde of blitter enige.

Utena in enighet kunne hundrevis dung bli av TATT ut streik.

– Forhandlingene har Nadd Sitt mål int den satte tidsrammen dermed lish og det ingen streik dian pilotene and Sverige , SAS and Skriv pressemelding, Legg til og med å jobber at Na komme tilbake normal and drift Sverige så we raskt mulig.

Den nye med kollektivavtalen svenske SPF gjelder and ett år fra 21 år ever.

– Det er vi har gledelig at inngått in avtale ny og vi unngår at streik and Sverige. Wine gjør high nå kan vi skal for at kundene Vares komme av og planlagt Garde are at skal få den of service forventer, sier SAS Sjef Rickard Gustafson and meldinga, Legg til og

– verdsetter of erfarne og jeg kompetente pilotene and SAS og har vi skal vi derfor fortsatt has kollektivavtaler and henhold til den skandinaviske Modellen.

– Det har vært in veldig lang og vi er prosess fornøyde med nå at Twigs avtale we beskytter medlemmers arbeidsforhold. Vi har med SAS Sammi slutt lykkes med til å moor in svært vanskelig forhandling, sier Peter Larsson, SAS Leder for SPFS pilot.

På spørsmål om det er nå like tre avtaler we svenskene, danskene og har den ene norske pilotforeningen inngått, Svara SAS vil ikke at a Ga inn på detaljer spesifikke.

– Gar Vi inn ikke på detaljer slike, men det om alle avtalene handler SAMME, nemlig Wine is at Må fremtidsrettede kollektivavtaler for at skal vi den kunne specks stadig toffee and konkurransen luftfarten. Av tre fire pilotforeningene vi nå har har vi med undertegnet avtaler over med hatt Diskusjon lang tid, men alle sier er nå at fornøyd med resultatet, sier presseansvarlig Henrik Edström, til E24.

I mellom SAS Norge og Norsk outbreak forhandlingene Cockpitforening Sammi rundt klokken 07:00 Morges and dag, og er seks dung foreløpig TATT ut streik.

Konflikto etter at SAS startet opp årsskiftet sa ved alle and flygeravtaler ønske om å nye kollektivavtaler barn. Så er langt selskapet kommet enighet til med den Danske pilotforeningen, så vel we are av Norge and foreningene tone.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment