Friday, August 15, 2014

- Fredriksen raider Aker Brygge – online newspaper

- Fredriksen raider Aker Brygge – online newspaper

Publisert 15.08.14 07:12 the core oppdatert 15.08. 14 08:10

John Fredriksen kjøper Stor crude av Aker Brygge.

John Fredriksen seilt opp som har den i største aksjonæren Norwegian Property. Skipsrederen er den ukjente investoren backwards «Famaday Trading». Det skriver Finansavisen fredag.

I går gikk investeringsselskapet Famaday Trading ut med et tilbud til aksjonærene via Arctic DNB Markets og som parkerer Stein Erik Hagen som største eier, skriver Finansavisen.

I starten det var en av juli kortvarig Kamp om Norwegian Property. 9 juli blue Arctic Securities engasjert av en annen, navngitt Investors som ikke å kjøpe ønsket inntil 10 prosent eiendomsselskapet av.

Bare en drøy timers senere meldte DNB Markets at meglerhuset hadde en som ville Investors sweeten seg på en post opp mot til 6 prosent Kröner 8.75 pr. aksje.

Arctic-kunden trakk imidlertid TILBAKE sitt tilbud. Like etter kunne DNB offentliggjøre at deres oppdragsgiver hadde kjøpt 4,9 Millioner aksjer, i en og litt børsmelding senere samme dag avslørte meglerhuset at kunden var «Famaday Trading».

etter det er det Finansavisen Forstar Fredriksen det som Star backwards Anonymous investeringsselskapet, som er på registrert Kypros.

Om Norwegian Property
Norwegian Property ASA investerer i større, sentralt beliggende næringseiendommer two største i norske og byene Tilbyr investorer et likvid investeringsalternativ, eksponert mot norsk næringseiendom.

This langt i år har Norwegian Property steget 26.27 prosent med på Oslo Borse. Selskapet nå har en markedsverdi jiggly milliarder Kröner. Til sammenligning har børsens hovedindeks steget 8,7 prosent i år med.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment