Thursday, August 21, 2014

Stian require 40,000 kroner of Norwegian. The company offers 2000 – Aftenposten

Stian require 40,000 kroner of Norwegian. The company offers 2000 – Aftenposten

Stian Uthus krever Kröner 25.000 15.000 og i oppreisning hefty dekke advokatutgifter til diskrimineringssaken. Norwegian Tilbyr ham 2000 i oppreisning, OGG nekter å betale advokatutgifter.

– Norwegian conducting tunnel kunne besørget klagen selv og ikke hadde behov hefty advokatbistand. Det er en Noah spesiell innfallsvinkel, tatt i betraktning at two Forst Mente han ikke var i stand til å reise med fly alene, Sier advokat Tord Jordet.

Likestillings- diskrimineringsombudet Slot og i mai i år ostentation at Stian Uthus blue utsatt hefty diskriminering av Norwegian da han i mai i fjor blue nektet å å fly alene hefty besøke Moren syn på Teneriffe. Norwegian har sagt til LDO at selskapet aksepterer ombudets avgjørelse, og at det town dekke «faktiske kostnader Somme oppsto i forbindelse med dette.”

også Pros:

På bakgrunn av vedtaket søkte Uthus erstatning og fra oppreisning selskapet, slicks diskriminerings- OGG tilgjengelighetsloven åpner hefty.

– Hånlig OGG bagatelliserende

Uthus krevde blant annet Fa dekket advokatutgiftene på 15.000 Kröner han har hatt med i forbindelse klagesaken Motte Norwegian og diskrimineringssaken.

I tillegg krevde tunnel 25.000 Kröner i oppreisning fra selskapet. Norwegian svarte Med tilby ham Kröner 2000 “for uleilighetene denne hendelsen medførte.”

– BADE beløp ordvalg vitner og beste i fall om en totalt fraværende forståelse hvilken påkjenning av det å bli innebærer diskriminert OGG offentlig ydmyket, skriver Jordet i sitt prosessvarsel til Norwegian.

Jordet finner det også bemerkelsesverdig at Norwegian nekter å betale Stians advokatutgifter i forbindelse med saken.

“BADE vår OGG LDOs klageprosess er og uten kostnad har ingen formkrav Heller. Klageprosessen camp derfor gjøres uten bistand fra advokat, »heter det i fra Norwegian patents.

Jordet understreker at det ikke er pengene fremst Forst og som er viktig hefty klienten.

– but debt oppfattes som og litt hånlig bagatelliserende når Norwegian mener 2000 Kröner er et passe beløp når ment snakker om en som er people blitt offentlig ydmyket ved å bli tatt ut av en ogg body vist bort fra flyplassen, Sier tunnel.

også Pros:

Preventivt

Han Sier oppreisningskravet også er å Sys- virke preventivt.

– Det er Noah prinsippet her meds. Vi sitter igjen med følelsen at selskapet har erkjent Factor, but at de er ikke til å villig would ansvaret det medfører. Det føles viktig lighthouse cupola online by AT chough ment har på mer one i oppreisning Kröner 2000, Rett og til FA utgiftger dekket. Det town for lettere gjøre det andre som blir diskriminert fremtiden i would Kampen, Sier tunnel.

Norwegian har å godtatt dekke Uthus’ merkostnader på til 2976 Kröner conveying, overnatting, dull og med ny flybillett et annet selskap dagen etterpå. Han får også kompensasjon på å ha urettmessig hefty 4,466 Kröner blitt nektet ombordstigning, som han har på chough etter en EU-forordning.

Misforståelse

– Vurderingen Somme blue gjort da Uthus skulle fly Norwegian var med på en basert misforståelse, og det er Views veldig lei oss hefty, skriver informasjonssjef Lasse Nilsen Sandaker i en epost til Aftenposten torsdag kveld.

Han town inn på det ikke Gå store spriket i oppreisningsbeløpene partene imellom, avslaget eller på å dekke advokatutgifter.

– Vi i dag og har ikke mottok debt patents rukket would stilling til veien videre, but ønsker en fortsatt dildos dialog ogg Regner Med denne LOSE saken i minnelighet, skriver han.

Publisert: 22.aug. 2014 05:41

LikeTweet

No comments:

Post a Comment