Thursday, August 14, 2014

Full stopp in the eurozone – Aftenposten

Full stopp in the eurozone – Aftenposten

Dermed er of 18 EU-landene eurosonen i inne på ny med i en periode stagnasjon. I første kvartal var det en registrert mikroskopisk vekst på 0,2 prosent.

– Veksten har brutt sammen Badè i Europa og Frankrike, Sier Frankrikes finansminister Michel Abies

Det er et fall i produksjonen (bruttonasjonalproduktet) i Tyskland på 0,2 prosent Somme Trekker veksten ned i eurosonen samlet.

Abies tidligere har sett for seg en vekst fransk EMMSport Service AS i år og på 1,7 prosent Neste Neste rate of 2.25 prosent arena. Torsdag this han kommer til å bli 2014 at veksten i overtakes «rundt 0,5 prosent».



Stagnasjon

No årsbasis har falt fra den Økonomiske veksten 0,9 prosent i første kvartal til 0,2 prosent i andre kvartal, aim tall fra EUS statistikkbyrå Eurostat Somme blue offentliggjort torsdag.

I hele Eu, alle som omfatter of 28 medlemslandene, var det på en vekst 0,2 prosent i andre kvartal mot 0,3 prosent i første kvartal.

I kriselandene i Sør-Europa var det med 0,2 fortsatt nedgang prosent i Badè Hellas Italia og, og på en vekst 0.6 prosent Badè i Spania og Portugal.

Ytre sjokk

– Dagens tall aim at hefty svakt oppsvinget er til Sta imot ytre sjokk. Det kommer til å betyr at veksten trolig fortsett rykk i-og-napp, Peter Vanden Houte Sier, sjeføkonom hefty eurosonen i den nederlandske storbanken ING, til nyhetsbyrået Reuters.

Virkningene av de gjensidige Økonomiske straffetiltakene Somme USA / EU og har Ruslan innført Motte hverandre grunn av på konflikten i Ukraina, SLA camp inn i eurolandenes EMMSport Service AS og ramme veksten enda sterkere i andre halvår, conducting Foil analyikere.

Ukraina-effekten

– Den nedadgående trende forsterket er i tredje kvartal (juli-september), hovedsakelig grunn av på en av de forsterkning geopolitiske spenningene, utsiktene hefty eksporten til på Ruslan bakgrunn av av mulige virkninger sanksjonene Motte Ruslan virkningene av og større usikkerhet, Sier økonomen Evelyn Herrmann i den franske storbanken BNP Parisbas.

Danske Banks økonomer peker by AT stagnasjonen i eurosonen i andre kvartal betyr at denier Økonomiske utviklingen har vært svakere one ventet. But Banken conducting Dette er midlertidige tilbakeslag.

De danske økonomene conducting også svakere vekst i USA og Kina i første kvartal har virket negativt Inn by veksten i eurolandene, but at denne effekten svekkes ettersom veksten har tatt seg opp i begge two rates Økonomiske stormaktene i andre kvartal.

Rekordhøy ledighet

I cum går det som tall viste at industriproduksjonen i eurolandene falt med 0,3 prosent fra mai til juni etter en på nedgang 1,1 prosent måneden hefty.

er Arbeidsledigheten fortsatt rekordhøy i eurolandene. 18,4 Millioner mennesker var uten Jobb i juni – 11,5 prosent av de yrkesaktive.

Ungdomsledigheten var på 23.1 prosent.

I moor Somme Hellas Spania og er på ledigheten rundt 25 prosent.

Prisene faller

Den årlige prisveksten i eurolandene KCNA fra i juni til 0,4 0,5 prosent prosent i juli. Det er den som er laveste prisveksten registrert Siden EU innførte fellesvalutaen euro 1999 i.

For var ett år Siden prisveksten 0,7 prosent, aim online annen statistikk Somme Eurostat offentliggjorde torsdag.

Den som er Prisveksten langt Unna Malet europeiske sentralbanken (ESB) har satt på litt om en årlig prisstigning Under 2 prosent hefty å holde en stabil annuity.

Renten Motte bunnen

Frykten FOR AT den fallende priseveksten critical stop Drift eurolandene inn med i en periode negative prisvekst (deflasjon) har non fatt ESB til the Eleventh renten.

I juni blue styringsrenten satt ned fra til rekordlave 0,15 0,25 prosent prosent i et forsøk PA stimulere til ny vekst.

Renten på tyske tiårige statsobligasjoner falt torsdag til Under 1 prosent hefty første gang i historian. Renten var 0.998 prosent like Før veksttallene blue lagt frem.

Den Krop litt opp da det viste seg at tysk EMMSport Service AS KCNA med 0,2 prosent i første kvartal. Ved 11.30-tiden var på renten 1.02 prosent.

Publisert: 14.aug. 2014 11:19

LikeTweet

No comments:

Post a Comment