Thursday, August 14, 2014

While Germany and France fails, Spain suddenly eurozone bright spot – Aftenposten

While Germany and France fails, Spain suddenly eurozone bright spot – Aftenposten

“Skuffende», «overraskende svakt», «veldig dårlig». Ingen økonomer other seg imponere over tallene Somme blue lagt frem av EUS statistikkbyrå Eurostat i gar.

– Det er skuffelser over hele Linjen. Tysklands EMMSport Service AS faller for første gang Siden 2012, Frankrike stagnert hefty har på andre kvartal clothing Italia og er igjen inne i en resesjon, Sier Kjersti Haugland, seniorøkonom i meglerhuset DNB Markets.

Two ferske tallene aim at økonomien eurosonen ikke i det hele tatt i vokste i andre kvartal.

– Dette er med på å forverre utsiktene. Det har sett veldig svake oppsvinget life, har ebbet ut. Vi på tror fortsatt vekst fremover but risikoen for camp life at FA svekkelse er en videre Okt, særlig i lys av den spente situasjonen mellom EU og Ruslan, Sier Haugland.

Les også : Spania slår Tyskland – i økonomisk vekst

Fortsatt Hoy ledighet

Økonomien i eurosonen nådde toppunkt tidlig i sitt 2008 Siden har nedturen vært language. Over seks år etter finanskrisens utbrudd er i økonomien euroområdet 2,5 prosent mindre one denier var Før krisen. Arbeidsledigheten er na not prosent 11.6. Det betyr at 18,6 Millioner mennesker fortsatt Star uten Jobb.

– Eurosonen har en language vei Ga hefty TILBAKE til å komme nivåene fra Før krisen, OGG risikoen er stor FOR AT det kommer til Foil år med uhyre larvae vekst . Jeg ikke tror ledigheten investigate the town, but the denier camp bli liggende på Dagens høye nivåer stund til en god, Sier Steinar Juel, sjeføkonom i Nordea Markets. Tysk EMMSport Service AS krympet med 0,2 prosent i andre kvartal, but Juel påpeker at fallet kommer etter et godt overraskende første kvartal.

– Jeg er ikke egentlig this bekymret hefty Tyskland. Two største problemene ligger i Frankrike OGG Italia. Der er det ingen tegn til Bedring, Sier Juel.



Italiensk Prat but struggle Handling

Italias EMMSport Service AS er nå 9,1 prosent mindre one VED inngangen til finanskrisen, OGG den har krympet i 11 av de siste 12 kvartalene. Kjersti Haugland i DNB Markets Sier at det har vært better snakk reforming i ohms Italia, but at har det i realiteten skjedd fint wrestle.

– Italia sliter med Fa Fa opp og ned lønningene konkurransekraften. Det trengs reform arbeidsmarkedet av, av og det juridiske systemet viktige næringer som er for strengt regulert, Sier Haugland.



Enklere if opp spanjoler

bade og hun Juel Trekker frem Spania, et BC landene Somme blue Hardest rammet av eurokrisen, kommer til det som et foregangsland når Økonomiske reform. Spania var av den eneste Store økonomiene i eurosonen som hadde vekst i andre kvartal.

– Spanias reform har fungert. Det er å nå enklere justere lønninger i ned dårlige tider og å enklere SPARKE folk som er ansatt ostentation.

Haugland Sier reformene gjør at næringslivet i Spania Bedre camp håndtere svingninger.

– Bedriftene camp nå justere lønningene når etterspørselen svikter, OGG har det helt vært nødvendig hefty konkurransekraften i Spania. Produktiviteten har steget, OGG spanjolene eksporterer nå mer one of importerer. Handelsbalansen har bedret kraftig sec.

Haugland conducting det er helt sentralt hefty denier videre utviklingen i eurosonen at Italia og samme Frankrike gjennomfører typical smertefulle reform.

– hvorfor har Spania klart debt, thin Italia og Frankrike sliter

– Italia og er Frankrike store systemviktige økonomier OGG, OGG presset fra Brussel hefty gjennomføre reform, blir derfor stort som ikke like hefty Spania. Store at vet om det town komme en krisepakke two skulle Gå over independents.



Langt backing USA

samlet har sett eurosonens EMMSport Service AS ekspandert med det siste 0,7 prosent groin. Star Utviklingen i sterk contrast to britisk til og amerikansk EMMSport Service AS Somme begge opplever robust vekst, henholdsvis på og 3,1 2,4 prosent det siste groin.

– I det er USA store opprydningsarbeidet ferdig, det er det ikke i eurosonen, Sier Haugland.

Usikkerheten vokser

Konfliktene i Ukraina OGG Midtøsten demper utsiktene hefty Noen snarlig ny i vekst eurolandene.

Foreløpig har two vedtatte gjensidige Økonomiske straffetiltakene fra EU / USA og Ruslan hatt minimal virkninger på økonomien i eurolandene but usikkerheten vokser.

“Begrenset virkning»

– Handelen mellom EU og er Ruslan ganske begrenset, this lifestyle er ikke bekymret this hefty two principal effektene BC sanksjonene. Det som er er de mer bekymringsfullt indirekte effektene. Dersom investorer frykter at konflikten camp eskalere, OGG derfor setter investeringer på wind, town det ramme økonomien slight improvement større grad, Sier Kjersti Haugland, seniorøkonom i DNB Markets.



Rykk-og-napp

Two svake veksttallene hefty andre kvartal aim at eurosonen er svært sårbar hefty denies ytre sjokk, Peter Vanden Houte påpeker sjeføkonom i den nederlandske storbanken ING. veksten er den at this svak svakt.

– Det er lite sannsynlig at veksttakten tar seg opp i andre halvår. Den kommer til å trolig fortsett rykk i-og-napp, Sier tunnel.



Pessimismen Auxerre

Tidligere denne måneden cum tall Somme viste større pessimisme blant tyske investorer.

i Næringsdepartementet Berlin fastslo at two geopolitiske spenningene har «mer one Noah annet Fort til en tilbakeholdenhet ordreinngangen i» i tysk industry VED utgangen av andre kvartal.

I går cum tall Somme viste at industriproduksjonen i eurolandene falt med 0,3 prosent fra mai til juni etter en nedgang på 1,1 prosent måneden hefty.

Historisk larvae annuity

Folk Den usikkerheten og i stagnasjonen eurosonen slår også ut i rentemarkedet.

Renten på tyske tiårige statsobligasjoner falt i går til Under 1 prosent hefty første gang i historian. Renten var 0.998 prosent like Før veksttallene blue lagt frem.

Den Krop litt opp da det viste seg at tysk EMMSport Service AS KCNA med 0,2 prosent i første kvartal. Ved 11.30-tiden var på renten 1.02 prosent.

Publisert: 14.aug. 2014 21:46

LikeTweet

No comments:

Post a Comment