Tuesday, August 26, 2014

- People do not even think they are being affected – Today’s Business

- People do not even think they are being affected – Today's Business

EMMSport Service AS Norge

Nordmenn skeptiske er til Norges Økonomiske utsikter but har ikke mer vært optimistiske egne vegne på på 22 år. – Det er litt Rart, conducting sjeføkonom.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

Det ferske Forventningsbarometeret Finance fra Norge aim at nordmenns overly EGEN EMMSport Service AS er på den største Siden målingene begynte hefty 22 år Siden.

– Litt Rart

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen Swedbank First Securities mener kombinasjonen av det er washing renter, fortsatt arms arbeidsmarked fortsatt reallønnsvekst og som får nordmenns Økonomiske overly opp i høyden.

– Det er litt Rart , fordi nordmenn er litt mer urolige overfor landets EMMSport Service AS. Det er mange mulig spart har lenge Noc Noc, OGG dermed føler two har på kontroll økonomien. Er på en annen side arbeidsmarkedet trolig Noah svakere. Det er mindre etterspørsel etter arbeidskraft næringslivet til og er reallønnsveksten dempet. prisene har GATT litt opp, taler og det ikke i hvert fall for online videre oppgang i forbrukerkreditten, Sier tunnel.

Sjeføkonomen conducting nå er det som kommer forbrukerne oss til unnsetning.

– Bedriftene KUTTER investeringene på fastlandet, oljeindustrien har kuttet investeringene Og kompenserer husholdningene nå Med bruke mer penger. Oljen hangar i første runde ganske FA, Sier Andreassen.

Han er til usikker husholdningenes evner til å holde farten OPPE i norsk EMMSport Service AS:

– Når Views TILBAKE sisters, this har oppgangen i oljeinvesteringene vært en veldig viktig vekstfaktor OGG bidratt veksten better til i Norge. Jeg er litt på om usikker husholdningene town Klare å holde farten OPPE.



“Cities bygge buffere»

Finance Administrerende direktør i Norge, Idar Kreutzer, tror resultatene skyldes at nordmenn «er usikre utviklingen på i landets EMMSport Service AS, OGG derfor ønsker å bygge buffere dersom en svak utvikling i landets EMMSport Service AS slår ut i privatøkonomien. ». Det kommer i en pressemelding frem fra Norge Finance.

Dette er conducting sjeføkonomene grunnlagene optimismen hefty urn den personlige økonomien:

  • Reallønnsvekst
  • Stigende boligpriser
  • Lavere renter
  • Positivt arbeidsmarked
  • Skattelette

OGG … grunnlagene hefty skepsisen til Norges EMMSport Service AS:

  • Fall oljeinvesteringene i
  • Økende arbeidsledighet

Forventningsbarometeret, som er i gjennomført samarbeid med TNS Gallup Maler nordmenns tillit til og EGEN landets EMMSport Service AS, nå og det er et godt om two conducting tidspunkt å kjøpe større husholdningsartikler.

– er Olje tense

– Forventningsbarometeret avspeiler en optimistically knyttet til at folk ikke tror two til å bli av rammet stigende arbeidsledighet but får glede av og skattelette lavere renter, Sier sjeføkonom i bankgruppen Eika, John Ludvig Andreassen.

etter fire år med vekst i oljeinvesteringene, venter SSB kraftig fall Neste et år. Investeringene på norsk sokkel i år 2015 Neste anslås til 182.4 milliarder Kröner, ned fra nærmere 232 milliarder Kröner i år

Les mer om på oljesektoren DN.no:

– som er vekstnæring oljesektoren past, er det samme som i år boliginvesteringene topper lag om 150 milliarder Kröner. 2015 som ser ut til å bli et år stagnant. Det town spesielt deler av og ramme oljeleverandørene byggebransjen. Two fleste næringer får det litt Bedre, Sier Andreassen.

Les også på DN.no:

Orkla dobler i Baltikum

Etiopisk Professor får Yara-prisen

Varsler tart hvis ikke Siv Jensen blár opp milliarder

LikeTweet

No comments:

Post a Comment