Thursday, February 25, 2016

Norwegian joins the industry association with Ryanair – Aftenposten



Dermed får Air France KLM, easyJet, International Airlines Group (i hovedsak British Airways og Iberia), Lufthansa Group og Ryanair selskap av den norske lavprisaktøren. Finnair melder seg også inn, ifølge en pressemelding.

- Norwegian har alltid vært tilhenger av konkurranse i luftfarten fordi det vil gi de reisende billigere billetter og flere valgmuligheter. Medlemskapet i Airlines for Europe er viktig fordi alliansen forener bransjens felles utfordringer og muligheter på tvers av landegrenser og selskap, sier administrerende direktør Bjørn Kjos om bransjeforeningen til NTB.

Les også

Airlines for Europe skal «fremme interessene til europeiske flyselskaper og deres passasjerer», og er en slags europeisk utgave av arbeidsgiverforeningen NHO Luftfart.

Dette er med andre ord ingen allianse i begrepets tradisjonelle betydning innenfor luftfart, og neppe noe passasjerene direkte vil merke noe til.

- Airlines for Europe er klar til å representere interessene for alle europeiske flyselskaper, sier A4E-sjef Thomas Reynaert.

Les også

LikeTweet

No comments:

Post a Comment