Tuesday, March 22, 2016

Up to 13 killed and 35 seriously injured after explosions in Belgium – E24

Saken oppdateres.

Opp word 13 people drept og er er alvorlig Saret 35 people and angrepet word lufthavn Brussels.

Det opplyser belgiske helsemyndigheter kringkasteren RTBF til og VRT. Belgiske myndigheter bekrefter at det and tillegg I Flere People are er alvorlig skadd.

Rett for klokken 09:30 tirsdag morgen kom det også meldingar om at to metrostasjoner and Brussels I rammet BC eksplosjoner, ifølge belgiske media.

Stasjonene ligger like ved EU-bygningene and Hovedstaden.

Ifølge Aps reporter and nærheten av metrostasjonen I Flere person skadd også her, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

– Ropte på arabisk

Ifølge ble det det belgiske nyhetsbyrået Belgian avfyrt skudd ropt på og arabisk tone for eksplosjonene rammet flyplassen. In BC eksplosjonene skjedde ved innsjekkingsskranken til American Airlines, ifølge warns De Standaard.

regjeringskilde sier til den belgiske kringkasteren VRT at det dreier seg om et angrep og at situasjonen I svært alvorlig.



Lop ut fra terminal

Øyenvitner sier eksplosjonen skjedde like for klokken 8 ifølge kringkasteren RTBF. Bilder we reisende har lagt ut på Twitter visor folk are Lopera ut av terminalbygget mens store mengder Royko Stig opp fra taket.

– Hele huset ristet, det er Royko over high og det LA mennesker på Bakken inne and terminal. Sa skadde ikke ut, men Hadde trolig lagt seg ned. Raste ned fra det Flisa taket, sier Svenska Dagbladet Brussels Korrespondent Teresa Kuchler, we var på stedet.

All togtransport flyplassen er til stanset. All aktivitet ved flyplassen I innstilt, og innkomne fly omdirigeres til andre flyplasser, opplyser Belgocontrol, we first ansvarlig for avviklingen BC trafikken ved flyplassen.



UD jobber med å få Sisukord

Utenriksdepartementet har løpende kontakt med den norske Embassies Belgian and for a kartlegge om nordmenn I rammet, opplyser pressevakt Astrid Sehl til NTB.

den norske Embassies and Brussels jobber med å få Sisukord over situasjonen, sier hun.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment