Tuesday, June 28, 2016

12 must go to the Norwegian – E24

Det Oljeselskapet norske satte and gang nedbemanningsrunde in ny and seas. Arbeidet ble nylig avsluttet, og nå er det klart at 12 ansatte fast mister jobber and selskapet, Skriv Sysla.

– Vi har nå SATT and prosess for a gang in avslutte arbeidsforholdene. Det gjelder, vil bli tilbudt sluttpakker. Wine hapero å lose dette gjennom frivillige løsninger, sier kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Broske.

I tillegg til pomp medarbeiderne, skal mellom 30 og 50 innleide konsulenter ut av selskapet and lopeta BC earrings.



Aksepterer Kutter

And they lopeta av det har dessuten Blitt klart at Det norske norske overt oljeselskapet Norecos avdeling. Her har til selskapet kommet enighet 17 av med om sluttepakkeavtaler 19 medarbeiderne.

In overføres to Siste til Det norske-organisasjonen.

Marius Aardal I tillitsvalgt for us Tekna and Det norske, have sier er med fornøyd kill prosessen er på gjennomført.

– vært Det har stor og god dialog åpenhet. Med oppkjøpene we er gjort, var det det var lett Forster at overtallighet and the funksjoner. Dermed var det ikke så vanskelig å akseptere at det Matteo Kutta, sier Aardal.

Fusjonerer

And in 2015 Matteo 35 pomp og 120 innleide gå fra Det norske . Da Det norske og Aker annonserte opprettelsen av Aker BP for kort tid siden, uttalte Det norske-Sjef Karl Johnny Hersvik til E24 at a foreløpig ikke be for seconds at de skal legge ned driftsbasene and Stavanger og Trondheim, Forest om hovedkontoret blir flyttet til Oslo .

Det skal ikke være Konkrete planer om nye nedbemanningsrunder we Folge BC fusjonen.

Kjell Inge Røkke Pros 49.99 Eier av Det norske gjennom Aker Capital.



No comments:

Post a Comment