Friday, June 24, 2016

Oslo-people hoard Nybo – E24

– Wine har har sett at nyboligsalget rundt Oslo vært Hoyt and lang tid. I bruktboligmarkedet har det vært veldig today prisstigning, og stor rift om boligene we Legg ut sier samfunnsøkonom Bjørn Big and Samfunnsøkonomisk Analyse til E24.

– Det er TODAY boligetterspørsel, günstige lånevilkår og in underdekt etterspørsel we nyboligene fyller.

Nyboligsalget var på Østlandet of Siste rekordhøyt to månedene visor in ny rapport fra Samfunnsøkonomisk Analyse.

Har-over halva Norges salget

Econ Nye bowling, we heter Report visor at det ble solgt 4174 nye bowling and Norge totalt fra Midt av april til Midte av juni.

Det er in Sterk oppgang på 18 Pros Brother SAMME period and fjor, og 29 Pros Flere enn and forrige tomånedsperiode.

Men det er regionale forskjeller store. Mens oljekrisen gjør at utbyggerne fortsatt slit med på å få nok kjøpere Sørvestlandet, ble det på Østlandet nyboliger solgt 2502. Det er på 18 Pros fray in økning SAMME period and fjor, og mer enn Altså for Noen gang.

Rekord Forrige ble for SATT nøyaktig ett år siden, den for SAMME tomånedersperioden. April-juni Plei pray nyboligetterspørsel BC today.



oppgang på Oslo-44 Pros

I det ble solgt 1029 Oslo alene nyboliger. Her er økningen Brother fjorårets period på hele 44 Pros visor datagrunnlaget and rapport.

– Det er nok Flere we kjøper for a INVESTE, sier Great.

Sjeføkonomen Viser til Flere år med Oslo-prisvekst Bratt, og den Tror Hoye boligappetitten at viser det nå Rader oppfatning om den at utviklingen vile fortsette positive.

Fra det også om et meglerhold Meld “boligflipper” -inntog and Oslo – are spekulanter og kjøper Selga brennkvikt, ofte uten å Foret særlig Annet enn å vente Noen måneder måneder på neste prisbyks.

Sjeføkonomer I bekymret for at spekulanter med hårete prisforventninger bidrar til å skape selvforsterkende prisspiraler we kan ende med at boligboble.

No comments:

Post a Comment