Thursday, October 2, 2014

Seabird close to bankruptcy – Today’s Business

Seabird close to bankruptcy – Today's Business

Energi Oljeservice

Seismikkselskapet Seabird Exploration har ikke til kommet enighet med om Frederik Mohn et forfalt LAN.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

Seabird Exploration har over tid i vært dialog med-oljeservice arving Frederik Wilhelm Mohns heleide investeringsselskap Perestroika, som er utlåner av et konvertibelt by 14.9 Millioner dollar med forfall 30th september 2014 Partene imidlertid har ikke til kommet enighet.

Det opplyses i en melding onsdag kveld.

Dialogen har inkluderte representanter hefty SBX03-lånet på 81,9 Millioner dollar Somme forfaller 18 Desember 2015.

I fraværet av med en avtale Perestroika, this town lånet bli misligholdt etter en-grace period by the firm virksomhetsdager. Ved et slikt tilfelle town også “cross default provisions” for SBX03 gjelde på samme tid.

Seabird også venter på å komme i brudd likviditet-covenanten i ved SBX03 utgangen av tredje kvartal, OGG det er også vesentlig risiko FOR AT-egenkapital covenanten town komme i brudd.

Gitt situasjonen OGG gjeldende Stratus for diskusjoner, OGG fravær av annen tilgjengelig Alternativer, er SeaBirds oppfatning at wholesale levedyktig ansvarlig løsning og på dette tidspunkt krever at 100 BC prosent SBX03 og til Perestroika omdannes egenkapital til en kurs på 0,35 pr Kröner aksje.

I tillegg edges ny likviditet til Seabird hentes inn av i forme et sikret treårig obligasjonslån på minst 25 Millioner dollar og maksimalt 30 Millioner dollar.

Seabird har til å hensikt Kalle inn til ekstraordinær generalforsamling hefty urn samtykke til å å eBay konvertere gjelden til egenkapital, Somme beskrevet ovenfor. Selskapet også til å hensikt Kalle inn til et obligasjonseiermøte i SBX03 hefty Soke samtykke til ovennevnte konvertering av SBX03 til egenkapital.

Seabird opplyser videre at hvis selskapet ikke mottar nødvendig samtykke hefty two overnevnte forslagene, this har selskapet per i dag ingen andre Alternativer one å begynne en konkursbehandlingsprosess.

Seabird conducting imidlertid at selskapets forslag town mistletoe et Bedre Badè results for Perestroika aksjonærene one og en konkurs. Selskapet conducting også at forslaget town være fordelaktig hefty two sikrede kreditorene one en konkurs.

I påvente av ytterligere avklaring, har Seabird anmodet at Oslo Borse opprettholder suspensjon av og aksjen SBX03-obligasjoner.

Seabird-aksjen sluttet sluttet tirsdag opp til 1,1 prosent 0.950 per aksje Kröner. Onsdag var handelen suspendert.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment