Tuesday, October 7, 2014

Yara boss gets fired – Today’s Business

Yara boss gets fired – Today's Business

Næringsliv Yara International

– Yaras styre konkludert har ikke med at Haslestad er den rette til å repeated selskapet fremover, Sier styrelederen.

Artikkelen lagt er til i din leseliste.

Konsernsjef Jørgen Ole Haslestad (63) i gjødselsprodusenten Yara går av på dagen, ifølge en melding tirsdag.

– Yaras styre konkludert har ikke med at Haslestad er den rette til å repeated selskapet fremover, blant annet i lys av med fusjonssamtalene CF Industries. Haslestad ville ikke ha en Rolle i et eventuelt fusjonert selskap, Sier Leif Teksum, styreleder i Yara.

– Jeg town benytte anledningen til å takke Jørgen Ole Haslestad for hans innsats for Yara , Forst og som styremedlem Siden 2008 Somme konsernsjef. Yara har hatt betydelig fremgang Under Haslestads Ledelse, Sier Teksum.  /incoming/article5197815.ece/alternates/inline_image/TEKSUM__33.jpg <- [yew! ((lte IE 9) & (! IEMobile))]> <->

<-

Yaras styreleder Leif Teksum.

Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg blue i-Sommer annonsert som ny i konsernsjef Yara, but trakk sec overraskende i forrige Uke etter at selskapet meldte å være i fusjonssamtaler med den Amerikanske konkurrenten CF Industries.

Haslestad, som som ville bli avsatt konsernsjef drøye ett år og et halvt Før oppnådd pensjonsalder, var en tiltenkt konsulentrolle i selskapet fylte frem til 65 år. Det er ikke foreløpig klart om denne avtalen fortsatt Star VED lag.

I forbindelse meds at Brandtzæg forble i Hydro avviste Teksum overfor DN at Haslestad var en candidat toppjobben til i det videre.

– Han er ikke en candidat fordi han critical stop Gå av med pensjon what Yara styrelederen-da.

Torgeir Kvidal (49) overtar fra i dag som stillingen konstituert konsernsjef i Yara.

Han har vært finansdirektør i Yara Siden mai 2012 og var med konserndirektør ansvar hefty Supply & amp; Trade fra 2011 til 2012 Kvidal blue ansatt Norsk Hydro i i 1991, og er fra Norges utdannet siviløkonom handelshøyskole (NHH).

– CF Industries fortsetter Samtalene med med nå Kvidal som leder hefty forhandlingene, Støtte fra og med styret især fra meg som styreleder, Sier Teksum.

Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken Capital Markets ønsker ikke å kommentere hvorvidt Haslestad gjort har en god Jobb for Yara.

Hun påpeker imidlertid at Kvidal er godt i kjent aksjemarkedet, bade og som investorkontakt finansdirektør i gjødselsprodusenten.

– Jeg er han town if Hoyt respektert og jeg tror fremfor alt tunnel at town være en ypperlig people til å sitte Somme konstituert konsernsjef, Sier Gjøen.

Yara-aksjen faller mindre one markedet og er ned til 0,2 prosent 314.40 Kröner, thin hovedindeksen er ned 0,6 prosent.

bakgrunn Pros:
Kaller kuvending «uprofesjonell»
– Han har hatt alltid dildos kjemi med på folk gulvet
– Jeg hadde sett for meg at han skulle would typically lengre etappe
– Jeg kommer til å sitte til styret bærer meg ut
– Jeg er skuffet

også Pros:
Northland stanser driften

LikeTweet

No comments:

Post a Comment